- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 35
- Konu Sahibi hicranaksoy
İnşallah denk gelirsin canım. İnan göründüğünden çok daha güzel ve kullanışlı, sahip olmanı isterim![]()
saol canım ya sen mennunsun o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah denk gelirsin canım. İnan göründüğünden çok daha güzel ve kullanışlı, sahip olmanı isterim![]()
Hepsi birbirinden güzel ve zevkli güle güle kullan canım![]()
çok güzeller, bende bulunduğum bölgede mağazaları olmadığından online sipariş vermeyi düşünüyordum ama henüz sırayı havlulara getiremedim :))Teşekkür ederim canım evet hepsi chakra :)
çok güzeller, bende bulunduğum bölgede mağazaları olmadığından online sipariş vermeyi düşünüyordum ama henüz sırayı havlulara getiremedim :))
saol canım ya sen mennunsun o zamanpasta yapmaya çok meraklıyım o yüzden görür görmez sordum nerden aldığını :)
Kızlarrrrrrrrrrrrr,,,, benim bir kaç parça arzu nesnem var. Bunları almak istiyorum, alınacaklar listesine eklendiler bile fakat yakın zamanda alamayacağım gibi görünüyor.Parça fiyatları indirimli halleri bile biraz pahalı. azıcık taksitlerimi hafiflettiğimde almayı düşünüyorum. :) ne dersiniz kızlar ?
Temizlik seti,
![]()
Yiyecek koruyucu,
![]()
Peçete halkaları,
![]()
Bardak altıkları,
![]()
Kahve yanı su bardakları,
![]()
Fırın kabı,
![]()
Kelebekli dekor tepsi ve çerezlikler,
![]()
![]()
pembiş kaseler,
![]()
ayaklı kaseler,
![]()
![]()
Canim ben biraz uzak kaldim ne guzellikler eklenmis boylebayildim aldiklarina gule gule kulann fiein kabini ozellikle cok begendim nerden aldin acaba canim
Hayırlı olsun çeyizin çok hoş güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah![]()
Hicrancm çok tatlı şeyler almışsn yine pembiş frın kabına ihtiyacm var nereden ve ne kadara aldgnı sorayım, birde o mısır patlaması süpermiş tam bizlikk yaaaaaaa o nereden![]()
Hicran merhaba.. Öncelikle şunu söyleyeyim aldığın her şey cidden çok güzel. Dilerim ağız tadıyla kullanırsınız müstakbel eşin ile. Yalnız 1,5 senelik evli ve senin gibi bu markaları kullanan birisi olarak (arada arkadaslar yorum yapmış ve sen içinde kalacağına almayı tercih ettiğini belirtmiştim ama) bence biraz daha sakin davranman lazım diye yorum yapmak ıstedimneden dersen, istanbul şartları için oldukça geniş bir evde oturuyorum, yaklaşık 170 m2 brüt düşün. Mutfağım da U şeklinde ve oldukça geniş, ama gel gör ki yer-le-şe-mi-yo-rum. Ve benim aldıklarım seninkilerle kıyaslanamaz bile sayı açısından. Beni defalarca sollamışsın :)
Bunun dışında kesinlikle doğru seçimlerin var, kullanan birisi olarak belirteyim havlu da chakra on numara. Yalnız aklında bulunsun 30 dereceyi geçme yıkarken. Yapıları bozulup sert çıkabiliyor. Madam Coco ya da zara falan fıssss onun yanında. Bunun dışında aklında bulunsun mudo dan sakın bir daha sabunluk gibi belli bir çalışma sistemi olan seyler alma. Ebeveyn banyo setimdeki ve mutfagımdaki savunduklar çöp oldu. Normal banyo setim tamamen chakra ve taş gibiler.
Nevresim takımların oldukça fazla. Bende maalesef az var ama yetiyor. Sarev exl, mandam coco ve sarev markalı dört nevresimim var. Hatta bir tanesi aynı seninkiyleBunundısında bekar evimde kullandığım nevresimler var ama onları misafire ayırdım. Sadece saten olanları kendine ayır eğer saten sayın az ise onu tekrar değerlendir derim.
Tavalarının sayısı oldukça fazla ama cogunu çok uzun sure kullanmayacaksın maalesef. Döküm tava gerekli olan tek şey. Seramik kaplı tavalar yine fısssss. 2 tane Cem seramik tavam var ve yüzlerini görmek istemiyorum. En son coooook ağır bir dokum tava aldım esse den. Senin o turuncu döküm tenceren gibi ağır ve süper süper süper. Yoksa mutlaka al.
Tenceres etinde de aklınızda olsun korkmaz döküm tencere seti (tam döküm değiller bence çok ağır değiller çünkü) ve jumi Çelik tencere setim var. Çok memnunum. Çatal bıçak takımım da jumbo. Ömür boyu garanti olayı var diye aldım, önemli bir ayrıntı çünkü...
Ay bu arada çok uzun yazmıştım kusura bakma ama kullandıklarımı paylaşayım dedim. Aslında daha çok yazarım da susuyorum
Bu arada o Mısır patlatma seyini bence alma. Canını sıkacak tezgahda gördüğün her şey, dağınık gibi gelecek gözüne. Naçizane tavsiyem.
Tekrar güle güle kullan, umarım rahatsız olmamışsındır yazdıklarımdan...
Canım benim çok çok teşekkür ederim hepimiz ağız tadımızla kullanalım eşyalarımızı. sana sonuna kadar katılıyorum canım, herkes senin gibi uyarıyor beni, kesinlikle sığmayacağım evime :) ama ne yapıyım almış bulundum ve kendime engel olamıyorum. terazi burcu kadınıyım, detaylar içinde boğuluyorum. Banyo seti hiçbir yerde beğenemedim, Mudo çok kaliteli ve güzel görünüyordu alıverdim bende :) işin ilginç tarafı şuan evimizde chakra banyo seti kullanıyoruz katı sabunluğu hep soyulduhavluları da dediğin gibi arkadaşım da kullanıyor o yüksek derecede atmış makineye hepsi sertleşmiş, o kulağımda küpe yani :) Nevresim takımlarımın yarısı pamuk saten, onlar diğerlerine göre de daha güzel görünüyor zaten hele Madame Coco dan bilmeden koton bir nevresim takımı almışım resmen kazık gibi :) ütülense bile kendine gelmez, misafirliğe ayırdım bile onu :) Döküm tava olayına gelince ben de yoktu almayı planlıyordum yazdıklarından sonra kesinlikle alınacaklar listesinde :) iyi ki yazdın canım, daha yaz ihtiyacımız var böyle nasihatlere :) Mısır patlatma şeyini alma deme ama onu alıcam aşık oldum :)
Hicrancim home sweet home da ciddi indirim var ve kaliteli bir marka. Tarzına da uyar diye düşünüyorum gerçi belki biliyorsundur ama yazayım yine dedim. İstersen internet sitesine bir bak :)
hicrancığım çok güzel hepsi ben servis maşalarım yetmiyor seninkileri soriyim dedim nerden aldın bide peçete halkası ahngi marka canım ya indirimdeler mi