Çeyiz hazırlıklarım... :)

Ütü masamı da almış bulunmaktayım :) Gazella markasının ütü masaları çok kaliteli ve güzeldir, almak isteyen olursa bu markaya basın derim :16::16:
http://www.projexml.com/v5/services/1291/images/buyuk/gazella-ts-gzm-900-e-squ_3961_.jpg

gazella-ts-gzm-900-e-squ_3961_.jpg

canım ütü masamız aynı :) yorumunu okuyunca çok mutlu oldum çünkü ben hiç araştırmadan essede indirim görünce almıştım. iyi diye bahsetmene sevindim.

Güle güle kullanalım tatlım :) evet gerçekten çok memnun kalacağız :) etrafımda çok kullanan arkadaşım var çok memnunlar. :16:

bayıldım bayıldım Allah ım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin her şeyin çok zevkli belli ki çok zaman ayırmış düşünmüş taşınmışsın.. güle güle kullan hepsini nazar edicem maşallah :16:

bayıldım bayıldım Allah ım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin her şeyin çok zevkli belli ki çok zaman ayırmış düşünmüş taşınmışsın.. güle güle kullan hepsini nazar edicem maşallah :16:

Ayyyyyyyyyy çok teşekkür ederim canım benim :) 2 yıldır uğraşıyorum işte, taksitler uzun bir zaman daha benimle :) kendimce yaptım birşeyler beğenmene çok sevindim canım :16:

Güle güle kullanalım tatlım :) evet gerçekten çok memnun kalacağız :) etrafımda çok kullanan arkadaşım var çok memnunlar. :16:

canım benim iyi günlerde kullan inşallahh :) aynı ütü masasından bende aldım ceyizime ve benimle beraber bir arkadaşım daha ama o hiç memnun degil üstündeki geyik resimleri varya onların ütüledigi kıyafete yapıştıgını söyledi. sende şimdi etrafımda çok kullanan arkadaşım var çok memnunlar diyince şaşırdımmm :)

canım benim iyi günlerde kullan inşallahh :) aynı ütü masasından bende aldım ceyizime ve benimle beraber bir arkadaşım daha ama o hiç memnun degil üstündeki geyik resimleri varya onların ütüledigi kıyafete yapıştıgını söyledi. sende şimdi etrafımda çok kullanan arkadaşım var çok memnunlar diyince şaşırdımmm :)

aaaaaa gerçekten mi tatlım ? hiç duymadım inan, çoğu arkadaşım da kullanıyor hiç böyle birşeyden bahsetmediler hususi soracağım böyle birşey olup olmadığını :(

aaaaaa gerçekten mi tatlım ? hiç duymadım inan, çoğu arkadaşım da kullanıyor hiç böyle birşeyden bahsetmediler hususi soracağım böyle birşey olup olmadığını :(

aynen canım öyle söyledi ama ütüden mi kaynaklıdır üretim hatası mıdır bilmiyorum bende.. artık kullanınca görecegiz hangisi dogru :) sende sorduktan sonra yazmayı unutma bizeeee :))

Yuppi beyaz eşyalarımın bir kısmını aldık bugün :16:
Rabbime şükürler olsum her detayım istediğim gibi oldu,herkese nasip olur inşallah :16:
Buzdolabım,
Bkg57nsb32n-2.jpg

Bkg57nsb32n.jpg

Bulaşık makinem,
MCSA048544_SN25M687EU_def.eps

Televizyonum,
110012647-1-samsung_46f6800_fhd_smart_3d_dvb_s_led_lcd_tv_2_go.jpg

Mutfak televizyonum,
vestel-color-22pf5021p-22-full-hd-dvd-led-televizyon-13682-1.jpg

Yuppi beyaz eşyalarımın bir kısmını aldık bugün :16:
Rabbime şükürler olsum her detayım istediğim gibi oldu,herkese nasip olur inşallah :16:
Buzdolabım,
Bkg57nsb32n-2.jpg

Bkg57nsb32n.jpg

Bulaşık makinem,
MCSA048544_SN25M687EU_def.eps

Televizyonum,
110012647-1-samsung_46f6800_fhd_smart_3d_dvb_s_led_lcd_tv_2_go.jpg

Mutfak televizyonum,
vestel-color-22pf5021p-22-full-hd-dvd-led-televizyon-13682-1.jpg

Ceyizleri bu kadar güzel olan birinin beyaz eşyaları da tabi mukemmel olucakti ;) cok şık duruyorlar gercekten. Ozene bezene aldığın her seyi en güzel sekilde kullanmayi nasip etsin Allah cooook mutlu ol

Ceyizleri bu kadar güzel olan birinin beyaz eşyaları da tabi mukemmel olucakti ;) cok şık duruyorlar gercekten. Ozene bezene aldığın her seyi en güzel sekilde kullanmayi nasip etsin Allah cooook mutlu ol

Canım yaaaa nasıl mutlu oldum sabah sabah :) çok teşekkür ederim gerçekten, daha da güzelleri senin olur inşallah:16:

[MENTION]w[/MENTION]
Canım yaaaa nasıl mutlu oldum sabah sabah :) çok teşekkür ederim gerçekten, daha da güzelleri senin olur inşallah:16:

Wmf ürünlerinden memnun musun ben de tencere setini ve çatal bıçak setini aldım. Tencere kulpları ısınıyor mu metal olduğu için kafamı karıştırıyor.
Bir de çatal bıçak takımında tatlı boyları yok değil mi sende d? Takımın tatlı bıçak ve kaşıklarını tamamlamak pek mümkün görünmüyor:44:

canım beyaz esyaları bende siemens düsünüyorum vede aynen bu şekilde siyah olarak. üçünü ne kadara mal ettin acaba fiyatları öğrenebılırmiyim

canım beyaz esyaları bende siemens düsünüyorum vede aynen bu şekilde siyah olarak. üçünü ne kadara mal ettin acaba fiyatları öğrenebılırmiyim

Canım, bu buzdolabı şuanda çok pahalı, biz çok araştırdık ve en uygun fiyatı beyazesyam.com da bulduk ve yerine gittik Bağcılar' a.
Dolabı 2,740.00 tl ye, bulaşık makinesini 1,630.00 tl ye, tv yide 2,500,00 tl ye aldık. Biz çok beğendik canım içimize çok sindi inşallah sana da nasip olur:16:

[MENTION]w[/MENTION]

Wmf ürünlerinden memnun musun ben de tencere setini ve çatal bıçak setini aldım. Tencere kulpları ısınıyor mu metal olduğu için kafamı karıştırıyor.
Bir de çatal bıçak takımında tatlı boyları yok değil mi sende d? Takımın tatlı bıçak ve kaşıklarını tamamlamak pek mümkün görünmüyor:44:

Canım ben bu ürünleri çeyizime aldım ve henüz kullanmadım ama WMF çok çok kaliteli bir firma. daha çok lüks otellere üretim yapıyorlar, çok lüks otellerde bu firmanın ürünlerini görmek mümkün :) Eminim çok iyidir :) için rahat etsin canım :16:

Back
X