Çeyiz İçin Akla Gelmeyecek Küçük Ayrıntılar... Paylaşalım...

kızlar bende evli bir bayan olarak(gerçi daha 1sene olmadı )aklıma gelenleri söyleyeyim börek makası,limon sıkacağı,tahta kaçık-maşa -çatal birde küçük kepçe sos için

mutfak raflarının içine sermek için örtüler.

gırgır,çöp kutusu.ayy al al bitmiyo eksikler.sürekli bizim evde olanlarla benim eşyalarımı karşılaştırıyorum bi türlü tamamlayamadım

hesap makinesi
başucumdaki çekmecemde durduğu için ilk aklıma o geldi
sakın çeyizinize almayı unutmayın kızlar

tek dal çiçekler için vazo(evlenince her çeşit vazo çok lazım olucak)
cam kavanoz kapaklarını açan küçük alet(bıçakla havasını almaya gerek kalmıyor)
peçete halkası

mutfak raflarının içine sermek için örtüler.

gırgır,çöp kutusu.ayy al al bitmiyo eksikler.sürekli bizim evde olanlarla benim eşyalarımı karşılaştırıyorum bi türlü tamamlayamadım

ağrı kesici ilaçlar ve bikaç krem olablr bepantene falan. ilk yardım malzemeleri olablr ufak tefek.

ekledim kızlar
bazıları listede zaten vardı, teşekkürler

BAVUL SETİ sonra balayına giderken deli gibi bavul aramak zorunda kalmayın

BAVUL SETİ sonra balayına giderken deli gibi bavul aramak zorunda kalmayın

ben 3 lü bavul seti aldım çeyizime en büğüyle nişanlıma bohça götürmüştüm onun çeyizinde diğer ikisi de bende çok rahat kullanışlı oluo onları da zaten onların çantacı dükkanı var ordan almıştım

küçük bir ayrıntımı bilemem kızlar.biliyorsunuzdur belki de.bir evin olmazsa olmazı süpürgedir.hani eskiden evler çöp süpürgeyle süpürülür ya onlardan.annem bana almıştı üstelik süsledi falan kurdela nazar boncugu falan takıp evimin girişine koymuştu adetmiş.bende fırça var artık ne işime yararki demiştim.ama kapımın önünü bahçemi falan hep süpürge ile süpürüyorum.

apartman dairesinde kullanılacak bişey değil
ama bahçeli evde oturanlar için gerekli bence de
teşekkürler

fırın eldivenii

artık mutfak önlüğüyle beraber takım olarak satılıyo
çok tontiş desenlileri var

apartman dairesinde kullanılacak bişey değil
ama bahçeli evde oturanlar için gerekli bence de
teşekkürler

artık mutfak önlüğüyle beraber takım olarak satılıyo
çok tontiş desenlileri var

Aynen ölee canım,daha dün aldım bende ondan biliyorum :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…