Valla benim tencere setim, icinde lazanya tepsisi,kaynana tenceresiyuvarlak firin tepsi, Vakum makinesi ve torbalari, 2 degisik boyda düdüklü kapagi, vakuumlu kaplama kabi, celik caydanlik, semaver, 12 kisilik cay seti (tabak ve kasik, sekerlik seker tutma masasi) su isiticisi
baska varmiydi acaba icindehe evet birde kepce takimi sirf 3000€ tuttu
Ayrica hem hali yikayan, minderlerin icinden tozu ceken havadan bile toz ceken, hemde süpüren, yani toz alerjisi olanlar icin süper ideal bir yikama süpürme ve temizleme makinem 1500€ tuttu
benim eksiklerim çoookkannem diyo ki alırız dügüne 2 ay kala ben korkuyorum yetismiycek diye :18: :18:
canim yurt disiyla türkiye fiyatlarini kiyaslayamazsin cünkü bu durumda yurt disinda hazirladigin ceyiz en az iki kati tutar :)
o yüzden ben türkiyeden alicam herseyimi insaAllah :)
Evet tabiiki farkli, birde ben AMCden aldim o biraz daha pahali oluyor, TR gelin gidecegim icin bende eksiklerin cogunu ordan alacam, burdan sirf cok begendigim birseyler olursa almayi düsünüyorum
AMC bi magzami yoksa markami canim tanimiyorum ben..
iki ay cok kisa bir süre ama canim dügününe ne kadar var bilmiyorum ama imkanin varsa daha erkenden almaya basla dügüne iki ay kala ancak eksiklerini kontrol eder alirsin bence ?
bilmem yaniliyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?