Çeyiz İçin Akla Gelmeyecek Küçük Ayrıntılar... Paylaşalım...

cok güzel bir topik, tesekkür ederim, ama aklima takilan bir tek sey oldu oda dis macunu sikma aparati.... bence gerek yok öyle birseye ama herkes kendisi bilir ;-)

arkadaşlar süzgeç diyeceğim yazıldı ama farklı boyularda almalısınız mesela un elemek için onun tarzında saklama kapları herkes alır fakat küçük boyutlarda fazla alın

cok güzel bir topik, tesekkür ederim, ama aklima takilan bir tek sey oldu oda dis macunu sikma aparati.... bence gerek yok öyle birseye ama herkes kendisi bilir ;-)

1 liracık şey canım ya
olsa da olur olmasa da olur dediğin gibi
ama heves işte, insan kendi evinin olacağını düşününce gördüğü not defterini bile almaya kalkıyo
misal ben

arkadaşlar süzgeç diyeceğim yazıldı ama farklı boyularda almalısınız mesela un elemek için onun tarzında saklama kapları herkes alır fakat küçük boyutlarda fazla alın

birde sebze kurutucu gayet kullanışlı

saklama kapları da olmzsa olmaz gerçekten
sebze kurutucu da taze tutmak açısından güzel ama o da ıvır zıvır bence
ama hves edip alıyooz

kızlar okuyorum hep.. hevesle alınıyo sonra kaldırılcak yer bulamıyolr.. çok tencere falan almayın derim... gerçi heves işte! pöf..:78:

kızlar okuyorum hep.. hevesle alınıyo sonra kaldırılcak yer bulamıyolr.. çok tencere falan almayın derim... gerçi heves işte! pöf..:78:

ewt, ben sadece bir tencere takımı aldım o da çelik...
ayrıca teflon falan alanlar var, ben gereksiz görüyorum, hem de teflondan nefret ediyorum zaten

hanimlar ceyiz isi cok pahaliya maal olacak bizlere degilmi :44:

gözün korkmasın o kadar ya:)
yavaş yavaş alınca pek zorlamıyo
sen 2012 gelinisin, şimdiden başla ufak ufak şeyler almaya
bi de para biriktirmeye başla kesinlkle

gözün korkmasın o kadar ya:)
yavaş yavaş alınca pek zorlamıyo
sen 2012 gelinisin, şimdiden başla ufak ufak şeyler almaya
bi de para biriktirmeye başla kesinlkle

öylede en önemlisi maddiyat iste bu ceyiz konusunda..

yeterli kadar biriktiremem diye biraz endiseleniyorum..

is konusunda da Allahin taktiri hep sanssizdim..

acaba diyorum 20bin TL yeter mi ?

beyaz esyayi erkek tarafi aliyor ama biz ortaklasa alsak daha iyi olur diye düsünüyorum..

müstakbel esimde zengin degil benim gibi normal bir insan iste :))

20 bin lira sadece kız çeyizi içinse ohoooo yeter de artar bile canım
kız çeyizi en fazla 5 bin 6 bin tutar
beyaz eşyaları beraber ödemeniz daha güzel bence, madem iki taraf da eşit durumda...
hem zaten normalde bulaşık makinasını da kız tarafı alıyo

Gercekten 5 6 bin yeter mi ???

Ceyiz listelerini görünce bir sürü seyler alinmasi gerek ben 20 bin zor yeter diye düsündüm..

Henüz hci biseyimde yok tabi :/

Evet dogru bulasik makinasi kiz tarafina aitmis.. Ben birlikte alalim diyorumda beyfendiyi henüz iknaa edemedim ama edicem insaAllh :))

Eger dedigin gibi 6bin gibi bi miktar yeterse o zaman düsündügümüzden daha erken evlenebiliriz belki

ben daha beyaz esya faln almadım ama mutfak ve tekstil ile ilgili herseyım var eksik yok edecek kadr az toplam 3000 küsürrcük

Son düzenleme:
ewt kız çeyizi için yeterli
ben en fazla en lüks 5 bin-6 bin dedm zaten
yoksa 4 binle istediğin herşeyi alabilirsin
diğer konularından da biliyorum seni, çok düşünme
o listeler gözünde büyümesin o kadar

cok sevindim yaa :))

hatta inanirmisin bu yüzden dügünü daha erken yapalim diyoruz.. maddi yönden (ve ailevi sebebten dolayi) temmuzu bekleyecektik...

simdi tüm planlarimizi degistik :))

ona kalsa ki$in evlenecekte ben nisan olsun diyorum o zamana kadar anca yetisir hersey

kızlar ben mobilya tül perde halı ve bulasık makinesi led tv hariç 7000-8000 hesaplıyorum bende mi bi yanlıslık var acaba :26::26::26:
ayy şimdi cok aklım karıstıı :44:

Korkutmak için söylemiyorum kızlar ama ben o kadar indirim takip edip çoğu şeyi yaı fiyatına almama rğamen benimki 18000 tuttu kızlar. 4000 5000 e halledebilirseniz ne ala..

Korkutmak için söylemiyorum kızlar ama ben o kadar indirim takip edip çoğu şeyi yaı fiyatına almama rğamen benimki 18000 tuttu kızlar. 4000 5000 e halledebilirseniz ne ala..

evet yani benimde hesap dısı tuttuklarımı eklersem senin ki kadar tutuyor ama allahtan onları damat adayına aldırtıcam
ayrıca söz nişan düğün hazırlıkları dahil değil bu hesaba

evet yani benimde hesap dısı tuttuklarımı eklersem senin ki kadar tutuyor ama allahtan onları damat adayına aldırtıcam
ayrıca söz nişan düğün hazırlıkları dahil değil bu hesaba

Benimkinde de değil canım, 3000 4000 e her şeyi ile halledebilen arkadaş varsa da anlından öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…