Çok teşekkürler :) annem her gördüğü liften alıyor nerdeyse. şimdilik ihtiyacım yok gibi ama aklımda bulunsun sizin sayfanızda:)Çok güzel parçalar ile başlamışsınız. Nevresimlerinizin pamuk saten olması ok kullanışlı olacaktır, güzel günlerde kullanın inşallah :) Düşünürseniz bende çeyiz için lif yapıyorum Instagramdan benim_lif_dunyam ismi ile bakabilir ya da açtığım konulardan modelleri görebilirsiniz :)
Ben de özellikle bıçak takımımı çok beğenerek aldım tencere setim de güzel çıkar inşallah. teşekkür ederim :)Çok güzel parçalar seçmişsiniz çoğu benim de zevkime uyuyor fakat en çok zwilling tencere setiniz ve hisar çatal bıçak takımınızı beğendimallah güzel günlerde, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Devamını bekliyorum :)
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Düdüklü tencere setinizi çok beğendim. Çok nevresim falan alma istersen evde çok yer kaplıyor. Birde evlenince senelerce alamıyorsun. Çok güzel takımlar çıkıyor çünkü.
Çok güzeller.Hepsini ağız tadıyla kullanacağın mutlu huzurlu bir yuvan olur inşallah.Baya şey halletmişsin.Düdüklüde ben paraya kıyamamıştım.çok güzel
Mutlu günlerde kullanmanı dilerim, hepsi çok güzel
teşekkür ederim kullanan kişilerden memnuniyet yorumları duyunca insan Mutlu oluyor :)Ütü benim ütüm, çok memnunum, söylemek istedim.
Teşekkürler:) Evet haklısınız nerdeyse herkesten aynı şeyleri duydum ve forumlarda da Karacanın Çelik anlamında çok kötü olduğunu okudum. Yemek takımının yanında verdiği çatal bıçak takımı bile hediye olmasaydı almazdım ama neyse dedim dursun bir kenarda :)gule gule kullanin cokguzel secim olmus.
hele ki tencere setini karaca dan almamaniz cok iyi olmus.
siddetle karacanin tencerelerni tavsiye etMIyorum.
saplari yaniyor.hemde cok.cabuk yaniyor igrenc bir naylon kokusu
kimse almasinnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?