çeyiz için küçük adımlar.....

ilk olarak nereden başlamalıyım

• mutfak

OY: 37 88,1%
  • çul çabut

OY: 6 14,3%

• Ankete Katılan
    42
ya bende saç kurutma makınesı seti gördüm arzum un 3 lü seti ondan almak istiyorum ama garantı sıkıntı üründe migrosta var mıgros garantıyı daha sonra başlatırmıkı

orası öyle yok o 20 tl likler olmazda ben bernardoda gördüm hoşuma gıttı e çelık tencere takımımda var zaten bıde tefalin teflonundan alcam ama seramık gereklımı dıye karar verememıştım

Gereği kişisine kalmış, ben seramik aldıktan sonra teflonun gerek olmadığını düşündüğümden almadım, ikisi de aynı işi görüyor çünkü, üstelik bir zararlı, boşu boşuna almayayım dedim. Bernardonun porselenleri iyi, güzel ama çelik ve seramikte nasıldır bişey diyemiycem. Benim çelik setim Hisar' dan, seramikte daha önceden de söylediğim gibi moneta, bir de delimanoyu duymuştum.

hım anladım teşekkür edrım dıkkate alıcam bernardonun seramık videosunu izlemiştimde hayran kaldım

Nevresim ve battaniyede Taç nasildir peki?

canım taç marka battaniye ve nevresim takımı hediye gelmişti
battaniyeyi henüz kullanmadım, bu yüzden fikir beyan edemiyorum
ama nevresim takımı sarev kadar iyi değil canım
Hmmm sagol canim ben yurtdisinda oldugum icin turk markasi olarak sadece Taç gordum..
Taç almayi dusunuyodum hazir elimin altinda diye simdi bi tereddut ettim..

Peki sarevden pamuk saten mi kullaniyorsun?
Bi arkadas yazmisti burda hepsini pamuk saten kullaniyormus..
Ranforslarda var daha ucuz mesela butceden kismak acisindan misafire kullanilabilir mi ranfors yada kotu mu cok onlar..

valla canım ben ilk önce havluyla başladım.epeyde yol katt ettim.biraz tekstil biraz mutfak biraz banyo canım bölüm bölüm ayırdım.ortaya güzel zevkli şeyler çıktı.mutfak bölümünde siyah,beyaz,metal ve nadir olmak üzere kırmızı renklerinden kombin oluşturdum.banyoda krem rengi tabi banyonun rengi bilinmediginden krem üzerine yogunlaştım ekru rengi havlular bornozlar ve klozet takımları hasırlı kirli sepetli tabi gene banyonun rengi bilinmediginden banyo setlerinin rengi de metal rengi,el havlularını renkli alabilirsin örn sepetli,bu tarz alırsan gerçekten her banyoya uyucagını düşünüyorum canım

teşekkür ederim ben cok açgözlüyüm ya her gördüğümden alasım gelıo

teşekkür ederim ben cok açgözlüyüm ya her gördüğümden alasım gelıo
canım al ama aşırıya kaçma 15 taneden fazla havlun olmasın aldıgıma pişmanım 5 taneden başka nevresimin 2 tane battaniyen olsun 2 tane klozet takımın olsun kabarık yatak örtüsü alma daha sade model alabilirsin.tabaktır çanaktır borcamdır bunlarıda alma hediye geliyo su ısıtıcısı alırsan çay makinesi alıpta öyle bi hataya düşme blenderın çok parçalı olmasın sonra koyacak yer ararsın benden söylemesii bende çok şey aldım bagzı şeyleri almasaydım diyorum yanii her gördügümü aldım bakalım evime sıgcakmı o kadar şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…