ya bende saç kurutma makınesı seti gördüm arzum un 3 lü seti ondan almak istiyorum ama garantı sıkıntı üründe migrosta var mıgros garantıyı daha sonra başlatırmıkıaldığın yerle garantisini sonradan başlatma şeklinde anlaşabilrsnz.ben karaca mağazasından aldm ve evlenceğim zaman gidip garantisinden başlatcam.düğünm ağustostadüğünümden tam 1 sene önce almş oldum yani
orası öyle yok o 20 tl likler olmazda ben bernardoda gördüm hoşuma gıttı e çelık tencere takımımda var zaten bıde tefalin teflonundan alcam ama seramık gereklımı dıye karar verememıştım
hım anladım teşekkür edrım dıkkate alıcam bernardonun seramık videosunu izlemiştimde hayran kaldımGereği kişisine kalmış, ben seramik aldıktan sonra teflonun gerek olmadığını düşündüğümden almadım, ikisi de aynı işi görüyor çünkü, üstelik bir zararlı, boşu boşuna almayayım dedim. Bernardonun porselenleri iyi, güzel ama çelik ve seramikte nasıldır bişey diyemiycem. Benim çelik setim Hisar' dan, seramikte daha önceden de söylediğim gibi moneta, bir de delimanoyu duymuştum.
canım bir evde en az 3 nevresim takımı olmalı
ayrıca misafir için de tek kişilik en az 2 nevresim takımı olmalı
yine en az 2 çift kişilik pike takımı, 2 tek kişilik pike takımı olmalı
ama çift kişilikleri 5 takıma kadar çıkarabilirsin
fazlası abartı, sıra bile gelmez
veya hiç mi yeni bir ürün almaya özenmeyeceksin?
her şeyden eline alacak kadar olsun yeter
süslü püslü olan nevresim takımlarından ise birer takım yeterli
benim fransız dantelli var, evleiliğimin ilk günleri ve lohusalığımın ilk günleri yaydım şimdi baza altı bekliyor
yatak örtüsü de yine bir tane yeterli
o da süslü püslü olanlardan değil
ben çoğunlukla yatak örtüsü kullanmıyorum bile
battaniye pamuk olanlardan tek kişilik iki, tv karşısında örtmek için polarlardan bir eşine bir sana(english home da 20 tl civarında çok güzel polar battaniyler var, yumuşacık. ayrıca pamuk battaniyelerini kesinlikle öneririm.)
çift kişilik kalınlardan 1 adet, pamuklardan 1 adet yeter(sarevde y.örtüsü olarak kullanılabilen çok şık battaniyeler var, ben ordan almıştım)
yorgan çift kişilik iki (benim english home dan aldığım yün, bir de mikrofiber yorganım var)
tek kişilik de iki adet yeter
ben yatağımda 4 adet yastık kullanıyorum, 2 adet de yedek aldım
nevresim ve pike takımlarında sarevin ürünlerini tek geçerim. yumuşacık ve ütüsü çok rahat
english home da fena değil
canım taç marka battaniye ve nevresim takımı hediye gelmiştiNevresim ve battaniyede Taç nasildir peki?
Hmmm sagol canim ben yurtdisinda oldugum icin turk markasi olarak sadece Taç gordum..canım taç marka battaniye ve nevresim takımı hediye gelmişti
battaniyeyi henüz kullanmadım, bu yüzden fikir beyan edemiyorum
ama nevresim takımı sarev kadar iyi değil canım
aslında herkes aynısını söylüyor sanırım herkes seramikten memnunSeramik alıcaksan biev cheftoph serisini al bence ben öyle yaptım zaten seramik alınca teflona gerek yok
benimde tek eksik mısafır yemek takımıyla çatal bıçak takımıBen ceyizime set olan yemek catal bicak takimindan basladim calisirken bayada aldim simdi bi odada duruyo hepai
benimde tek eksik mısafır yemek takımıyla çatal bıçak takımı
ohhh ne guzeellll darisi butun bekarlarin basinna :))
teşekkür ederim ben cok açgözlüyüm ya her gördüğümden alasım gelıovalla canım ben ilk önce havluyla başladım.epeyde yol katt ettim.biraz tekstil biraz mutfak biraz banyo canım bölüm bölüm ayırdım.ortaya güzel zevkli şeyler çıktı.mutfak bölümünde siyah,beyaz,metal ve nadir olmak üzere kırmızı renklerinden kombin oluşturdum.banyoda krem rengi tabi banyonun rengi bilinmediginden krem üzerine yogunlaştım ekru rengi havlular bornozlar ve klozet takımları hasırlı kirli sepetli tabi gene banyonun rengi bilinmediginden banyo setlerinin rengi de metal rengi,el havlularını renkli alabilirsin örn sepetli,bu tarz alırsan gerçekten her banyoya uyucagını düşünüyorum canım
canım al ama aşırıya kaçma 15 taneden fazla havlun olmasın aldıgıma pişmanım 5 taneden başka nevresimin 2 tane battaniyen olsun 2 tane klozet takımın olsun kabarık yatak örtüsü alma daha sade model alabilirsin.tabaktır çanaktır borcamdır bunlarıda alma hediye geliyo su ısıtıcısı alırsan çay makinesi alıpta öyle bi hataya düşme blenderın çok parçalı olmasın sonra koyacak yer ararsın benden söylemesii bende çok şey aldım bagzı şeyleri almasaydım diyorum yanii her gördügümü aldım bakalım evime sıgcakmı o kadar şeyteşekkür ederim ben cok açgözlüyüm ya her gördüğümden alasım gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?