ama uyumsuz olmazmı o zamandagezerken ne beğeniyorsan ordan başla. wc fırçası da olabilir. süper fırçalar var şaka değil.
ne güzel küçük ev aletlerinide kız tarafımı alıyo hepsiniKüçük ev aletlerinden başladım ve bitirmek üzereyim
doğru diyosun olabilir.ama uyumsuz olmazmı o zamanda
ne güzel küçük ev aletlerinide kız tarafımı alıyo hepsini
aslında önce korkmaz tam takım çelik seti alıyım diye düşündüm ama karar veremedimdoğru diyosun olabilir.
ama zaten aklında renklerle ilgili fikrin vardır. önce dekorasyon sitelerini gez. evlere bak, ne kullanılmış, aşağı yukarı mobilya, halı, aksesuar fikrin olur. sonra bazı eşyalar var ki her şeyle uyumlu olur. o tarz şeylerden başla.
bazı arkadaşlarım var, bi vazoya göre ev düzüyorlaryani ihtimal çok. ama çelik tencere, çatal bıçak alsan kimseye zararı olmaz. ama teflonda işe renk giriyor sonraya bırakabilirisin. pembesi var, moru var....
süpürge falandamıBizde öyle ben aldım...Benim bildiğim küçük ev aletlerinin genelini kız tarafı alıyor diye biliyorum...
uzaktan bı akrabamızın kızının çeyizinde begenmıştım bunu yapmış getirmiş saolsun bu sehpa örtüsü
aferin bak doğru al. korkmazın her şeyini alabilirisn. her şeyi mükemmel.aslında önce korkmaz tam takım çelik seti alıyım diye düşündüm ama karar veremedim
süpürge falandamı
tencere setinin aynısını alcam ama benımkınde demlık ve cezvede varaferin bak doğru al. korkmazın her şeyini alabilirisn. her şeyi mükemmel.
benim çatal-kaşık tkım korkmaz ahan da bunlar, harikalar, riva modeli
bunlar da tencere setim. harikalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?