Konunun tamamını okudum, evlenmeyi düşündüğünüz insanın yaşı küçük siz küçüksünüz üstelik bir de evladınız var. Babam bizim için çalışıyor demişsiniz ama neden siz çalışmıyorsunuz? Bir fabrikada çalışsanız, birine çay temizlik yapsanız bile alacağınız 3 kuruşun desteği olur farkında mısınız? O beni canından çok seviyorla ömür geçmez 1 defa hata yapıp evlenmişsiniz alkolik biriyle bu adamın da öfke kontrolü yok farkında mısınız? Sevgi, aşk bunlar sadece evliliğin paketi içinde saygı, sadakat, güven var. Bu adam sizin çalışmadığınızı, ailenizin durumunu biliyor değil mi? Siz ona ben bir şeyler ayarlarım demişsiniz sormadı mı nasıl yapacaksın diye? Sizin buraya konu açtığınızı duysa ne düşünecek? Madem çok ideal bir erkek sizin için bu eşya işini onun üstlenmesi gerekirdi değil mi? Eşya bulsanız da ev kirasını neyle ödeyeceksiniz? Onu geçtim çocuğunuzun okul masraflarını nasıl karşılayacaksınız? Yapmayın etmeyin bırakın bu hayalleri. Önemli olan kızınız buraya çeyizim için yardım yerine kızım için destek istiyorum neler yapabilirim deseniz daha anlayışlı olurduk hepimiz.