- 31 Ocak 2015
- 407
- 937
- 73
- 38
- Konu Sahibi Meleknaz2010
Birisi yazmış devlet geri ödemeli kredi veriyor diye cevap vermemişsin. Geri ödeyeceğin için mi işine gelmedi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım için asla yardım istemedim istememde çalıştığım dönem kizima hesap acmistim sırf büyüdüğünde zorluk cekmesin diye çok sukur aylik kızım için yardım geliyor zorluk çok çektim onun çekmesine izin vermedim dort dörtlük olmadı ama kimseyede muhtaç değil istersen evladima biriktirdigim parayla birşeyler yapabilirim annesi varken kızımın kimseye ihtiyacı yok bilip bilmeden konusmayin lütfen
İşte rahatı yerinde olanlara davulun sesi uzaktan hoş geliyor
Yaşa canım bizde öyleydik. Bir kanepemiz bir yatağımız vardı. Şimdi Allah nasip etti ev aldık.İkinci el al
Ben evlenirken 1500 tl ye evimi dizdim 2. Elden.
4 sene geçti bazı eşyaları hala kullanıyorum
Mesela perdeler20 tl ye 3 tane almıştım kimbilir kimin perdesiydi
Evlendiğimiz ilk aylarda 2 tabak 2 çatal 2 kaşık 1 bıçak vardı sadece.
sadece 1 nevresim takımım vardı kullanır yıkardık.
Olur gider yani
Evlenmek amaçsa her şeyin tam olmasına gerek yok
devlet yeni evlenenlere 5 bin tl çeyiz yardimi bulunacak ama 27 yaşina kadar imkani sağlıycakmiş. aile bakanlığına başvurup alabilirsin.
ikinci evliliği olanlara vermiyo biliyorum ilk evlenenlere veriyo ben bu durumu kaçirdim çünkü 2014 te evlendim. 2015 dan sora oluyo artık2. evliliği olduğu için o yardımı alabileceğini sanmıyorum. Onunda belli kriterleri var. Zaten devletten çocuğu için yardım alıyormuş. Herşeyi devletten beklememek lazım.
Ailesi iliskimizi onaylamadı kavga çıktı o da cama yumruk attı tendon yaralanmasi ni bilirsiniz şuan eli işlev gormuyor durumundan dolayı kimse isede almıyor lanet olsun iş bulamıyorum buraya yazıp yazmamak için çok düşündüm ne bilim yanlış yaptım galiba
Arkadaşlar yorumlarınız için tesekkurler ama maalesef insan bazen herseyini acamiyor ihtiyacim olmasa yazmazdim haklisiniz zaman en iyi ilaç walla şuan yerin dibindeyim mesajı defalarca sildim tekrar yazdım burda yardım alabilirim ama birine gidip bana yardım edin deme gibi bir yüzüm yok en azından sizleri tanımadığımız için biraz rahat yazdım zamanınızi alıp canınızı siktiysam kbakmayin