- 4 Kasım 2011
- 88
- 6
- 48
- 37
Hanımlar ben aslında bernardonun çeyiz setini almayı planlıyordum onda çelik tencere seti 12kişilik yemek takımı çatal bıçak takımı çaydanlığı cezvesi ve ekstra olarak günlük sofra takımı var fiyat 1590 lira. Ama dün annemle yürüyüşe çıkarken bir galerinin broşürünü gördüm ve oraya gidip inceledim resimdeki schafer kampanyasının satışını yapıyorlar

Ancak bu 1190 liranın içine birde schafer 42 parça kahvaltı seti eklemişler hediye olarak. Ben de dolayısıyla bunun daha mantıklı olduğunu düşündüm aradaki 400 lira farka gider günlük yemek takımımı alırım kahvaltı takımım yanıma kar kalır. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda marka olarak aralarında çok büyük bir fark var mı:26:

Ancak bu 1190 liranın içine birde schafer 42 parça kahvaltı seti eklemişler hediye olarak. Ben de dolayısıyla bunun daha mantıklı olduğunu düşündüm aradaki 400 lira farka gider günlük yemek takımımı alırım kahvaltı takımım yanıma kar kalır. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda marka olarak aralarında çok büyük bir fark var mı:26: