• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz seti fikir

zingozama

think twice act wise
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
88
6
48
37
Hanımlar ben aslında bernardonun çeyiz setini almayı planlıyordum onda çelik tencere seti 12kişilik yemek takımı çatal bıçak takımı çaydanlığı cezvesi ve ekstra olarak günlük sofra takımı var fiyat 1590 lira. Ama dün annemle yürüyüşe çıkarken bir galerinin broşürünü gördüm ve oraya gidip inceledim resimdeki schafer kampanyasının satışını yapıyorlar
$schafer-kampanyalar_1.webp
Ancak bu 1190 liranın içine birde schafer 42 parça kahvaltı seti eklemişler hediye olarak. Ben de dolayısıyla bunun daha mantıklı olduğunu düşündüm aradaki 400 lira farka gider günlük yemek takımımı alırım kahvaltı takımım yanıma kar kalır. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda marka olarak aralarında çok büyük bir fark var mı:26:

fiyat olarak mantıklı tabikide.ama markalar arasında da farklılıklar var tabi.bernardo yu tek geçerim şahsen.ama çeyizde alınacak o kadar çok şey varki hem uygun hem de zevke göre alışveriş yapmak da gerekiyor.

schafer in tencereleri ni ben gördüm pek beğenmedim ama yemek takımı güzel bütçeni kabartmak istemiyorsan düşüne bilirsin sen bilirsin tabakları güzel modeli fln benimde hoşuma gitmişti ama ben hisarın kileri aldım biraz fazla ver onları al derim canım

schafer estetikten yoksun çin malı satan bir firma bence ucuzluğuna aldanma ömürlük olması daha önemli bence çatal bıçak konusunda ya hisar ya da jumbo internette araştırırsan bu firmanın ürünlerini de uygun fiyata vereni buluyorsun tabi sen bilirsin.

Fikir veren arkadaşlar çok teşekkür ederim. Sonuç olarak ne bernardo aldım ne de schafer:1:

Schafer almaya gittim ama karacanın çeyiz setini aldım yanında da kahvaltı takımı aldım. Daha maliyetli oldu ama napalım hem annemin hem de banim daha çok hoşumuza gitti. İnşallah iyi günlerde kullanırım

Back
X