- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.180
- 798
- 36
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
evet ama şu ki para biriktirip Toptan almak daha iyi taksit bana çok gina geliyo ya.Haklısın canım da işte evlenirken alınca en güzeli olsun diye düşünüyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ama şu ki para biriktirip Toptan almak daha iyi taksit bana çok gina geliyo ya.Haklısın canım da işte evlenirken alınca en güzeli olsun diye düşünüyoruz
Çok haklısınız ama evlenirken insan heves ediyor işte o zaman düşünemiyoruz geneldeevet ama şu ki para biriktirip Toptan almak daha iyi taksit bana çok gina geliyo ya.
ben peşin alcaktim annem taksit öde dedi..Çok haklısınız ama evlenirken insan heves ediyor işte o zaman düşünemiyoruz genelde
Burdan yeni gelinlere sesleniyorum. Çok pahalı çeyiz seti almayın. Ya da taksidi çok yaptırmayın. Milyarlar döküyoruz tabak çanaklara. Hiç gerek yok. Taksidi uzun süreli yaptırmayın. Ben yaptım siz yapmayın. Öde öde bitmiyor. Eşim artık dedi ki düğünden sonra toplu öderim.çünkü her ay bunun taksidi diye diye sıkıldık haliyle. Tavsiye de bulunmak istedim kızlar
ben de çeyiz dizmeye çalışıyorum da fikirler iyi oluyor o yüzdenMisafire ne gerek var deniyor da 6lı günlük tabak bitebiliyor, misafir takımından kullanmaya başlıyorum. Aynı şekilde 6lı kaşık çatal takımı da bitiyor yine 12liğe geçiyorum. E sadece günlük bir tabak takımı nasıl yeter? Niye gereksiz olsun? Herkes bütçesine göre alsın tabi, toplu halde çok uç tutan şeyi taksitle küçültmeye çalışmayın. Uygun alın, toptan alın.
Evet hani iki takım almak istemiyorsan, 12li sade bir takım almak sadece günlük 6lı almaktan daha mantıklı.ben de çeyiz dizmeye çalışıyorum da fikirler iyi oluyor o yüzden
belki 12li günlük daha mantıklıdır?
12li çkb de ?