sorma canım ya bende bayağı kararsız kaldım o konuda :)
ama tüm setleri alacağım sanırım :)sositososito havale yoluyla almak istiyorum siparişi verdim ama ödemeyi yarın yapacağım o yüzden umarım indirim hala geçerli olur bilmiyorumkismile
aldıklarımın resimlerini malesef ekleyemiyorum, 100 mesaj olmadığı için:sinifsinif:
bambu nevresimlerinden forest modelini aldım bir de microcotton -krem bornoz seti aldım. Baya indirimli olmuş oldu...
kizlar indirim bitmis duyuruyu kaldirmislar siteden..
evet arkadaşıma haber veriştim indirimi o da üye olayım vs derken saat 12'ye 2 kaldı sepete eklerken bittikizlar indirim bitmis duyuruyu kaldirmislar siteden..
İyi oldu valla, yararlandık ya. Almak istediklerimizi aldık.
evet arkadaşıma haber veriştim indirimi o da üye olayım vs derken saat 12'ye 2 kaldı sepete eklerken bittiyetişemedi o
adamlar dakik hemen 12de bitirdiler valla akannehir
yaşasın kadınlar kulübüopuyorumnanaktan çok güzel şeyler aldık. pixa bornozlarımız aynı oldu. Güle güle kullan canım...
sende güle güle kullan canımcım :)
bu arada markafonide storwayde indirim başlamış 3 gün sürecekmiş ürünleri güzele benziyor özellikle çift kişilik örgü battaniye takımları ki fiyatları 209dan 124,90a düşmüş
limangoda da aran tekstil indirimde 1 gün onun süresi de. boshayallersmile
ama bunları alamiciiim mafoldumben taç ek dersin büyük bir kısmını yediii
Aldıklarınız hayırlı olsun kızlar:enbuyukkk:
Ya sorma yaaa, yazın ek ders de yok, bakalım ne yapacağız:gitme:kaydirigubbakcemile3
_rz_ gule gule kullan cnm aldiklarini..
Güle güle kullan canım.
Ay çok sağol valla nevresime ihtiyacım var ama bu ara çokta taksidim varakannehir napcam ben yaaaaselam kızlar;
az önce geldim eve hemen paylaşayım dedim linenste nevresim takımlarında %50 indirim var saten nevresim takımları 94 tl...almak isteyenlere duyurulur.senede bir defa oluyormuş bu kampanya bilginiz olsun.ben kartaldan aldım erken başlattık biz kampanyayı dedi çalışan ve sanırım cumartesiye kadar devam edecekmiş...bilginize :))))
selam kızlar;
az önce geldim eve hemen paylaşayım dedim linenste nevresim takımlarında %50 indirim var saten nevresim takımları 94 tl...almak isteyenlere duyurulur.senede bir defa oluyormuş bu kampanya bilginiz olsun.ben kartaldan aldım erken başlattık biz kampanyayı dedi çalışan ve sanırım cumartesiye kadar devam edecekmiş...bilginize :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?