ben para iadesinde 11 gün bekledim hatırlatmalar yaparak gecikmelide olsa iademi aldım arkadaşlar ama artık alışveriş yapmam
mynette gezerken gördüğüm indirim kodunu paylaşayım belki kullanmak isteyen olur.
KUPON KODU: EVTEKSTİLİ25
Kampanya Koşulları: 100 TL ve üzeri sadece Ev Tekstili Kategorisi alışverişlerinizde 25 TL anında indirim. 1 Kişi kampanyadan bir kez yararlanabilir. İade veya iptal sonrasında aynı hediye çekini başka bir siparişte kullanmanız mümkün değildir. Hediye çeki kullandığınız siparişleri iptal ya da geri iade etmeniz durumunda, size yalnızca ödenen tutar geri iade edilir. Altıncı Cadde kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
KUPON KODU: MOBİLYA50
Kampanya Koşulları: 150 TL ve üzeri sadece Mobilya Kategorisi alışverişlerinizde 50 TL anında indirim. 1 Kişi kampanyadan bir kez yararlanabilir. İade veya iptal sonrasında aynı hediye çekini başka bir siparişte kullanmanız mümkün değildir. Hediye çeki kullandığınız siparişleri iptal ya da geri iade etmeniz durumunda, size yalnızca ödenen tutar geri iade edilir. Altıncı Cadde kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
ben şikayetvar sitesine baktım 1 gün geçti hemen şikayet yazdım tekini temin edemedikleri ürünü o gün iade ettiler diğerine görüşülüp sorun halloldu yazmışlar banada 10 gün içinde iade edicek dedikleri için bunu diyor görüştük diye bende iadem yapılmadı hala yazdım onların yazısının altına 10 gün sizi mi bekliycem yanı sonra hemen iade ettiler aklında olsun canım
bernardo romance serisinin yemek takımını alana 100 tl cek kahvaltı takımını alanada 100 tl cek verıyor kızlar bu fırsat kacmaz alacak olanlar hemen değerlendirsin
mail gelmiş bana
canım baktım ama duduklu tencerede 100 tl cek kampanyası var diğerlerinde göremedim aldın mı sen verıldımı çek bende kahvaltı takımı almayı düşünüyorumda
fırsatmagazası.com
hisar milano 115 parça 469 lira fıyatları üyeliğe giriş yapınca görebilirsiniz
canım baktım ama duduklu tencerede 100 tl cek kampanyası var diğerlerinde göremedim aldın mı sen verıldımı çek bende kahvaltı takımı almayı düşünüyorumda
Eki Görüntüle 512041
a101de bu hafta
Eki Görüntüle 512041
a101de bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?