kızlarrr markafonide kampanya varmıı ???
bu marka nasıl acaba hiç duymamıştım
kaliteliye benziyor ama?
bernardo biev karaca kütahya tefal hatırladıklarım çok vardı isimleri aklıma gelmedi mağazalarındaki fiyatların aynısı viaporttakilerde:
Saol cnm tsk ederim ben erkek arkadasimla gidicem gitmisken hepsini gezeyim diyorum :)
Kampanyayla ilgili detaylı bilgi bulamadım internette.Acaba mağazalarında mı bu indirim?kızlar kütahya porselende öğretmenler gününe özel % 60 indirim var son 3 gün hemde bone takımlar da dahil
Kampanyayla ilgili detaylı bilgi bulamadım internette.Acaba mağazalarında mı bu indirim?
Kizlar istanbulda oturanlar icin WİAPORTa ceyizlik esya icin gitmeyi dusunuyorum gitmeye deger urunler varmi magaza isimlerine baktim neredeyse tum ev tekstili ve mufak esyalari satan magazalar var. ama iste uygunmu cesit cokmu bileniniz varmi ?
Bernardo outlet, tefal outlet, kutahya sermaik outlet,mudo outlet, taç linens outlet falan var. Viaportu ben cok severım ama ceyızlık sadece bı tane nevresım almıştık. Oyle zuccacıye adına ahım sahım bişey yok. sırf bu magazalar ıcın oraya gıdeceksen (ıkametın uzaksa kurtkoye ) hiç gerek yok bence. Bu magazaların normalleride outletlerıde çoğu yerde var. Ama yinede outlet olan heryere ben varım :)
aslında benim amacım erkek arkadaşımı mağaza mağaza dolaştırmayım die bütün porselen ve ev tekstilinin olduğu bi yere götürüp birlikte bakabilmek ve de taşıma sorunum olduğu için onun arabasıyla bize getirebilmek :) benim evim yakın sayılır anadolu yakasındayım ama işte kendim gidip almaya çalışsam hem o beğenirmi beğenmezmi die aklımda kalıcak hemde tek başıma taşıma sıkıntısı yaşayacağım hem fiyat hem çeşit açısından aradığımı bulabilir miyim yani tekrar başka bi yerlere gitmeyi gerekmeyecek şekilde bu önemli :)
internetten daha önce bır araştırma yapmayı dene, yada daha once kendın gez bıraz ele seçenekleri. Almayı dusundugun bır kac secenek arasından bırlıkte karar verin. Önemli olan begendıgın magazalarmı vıaporttakıler. Ben renkler ve tarz konusunda once ıkınız kafanızda bırseyler belırleyın o konspet uzerınden tamamlayın ceyzı. bız oyle yaptık boylece hersey uyumlu oldu. ama dedıgın zor yanı bı kerede oyle herseyı nasıl alıcan delirdin galiba :) çeyiz kız bu :) başka yerlere gıtmen mutlaka gerekecektir :)
ben porselensepeti.com'dan değil şu siteden aldım kütahyanın indirimi var burda da. 100 tl daha ucuz ve kargo ücretsiz
84 PARÇA KARE BONE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?