Arkadaşlar ceyizciler.com adresinde sizin için sevdikleriniz için ve eviniz için kalieli ve uygu fiyatlara ürünler bulunuyor.ÖZDİLEK NEVRESİM TAKIMLARI,BENTEN LİSANSLI ÜRÜNLER,YATAK ÖRTÜLERİNDE ve Tanınmış başka markalarda bütçenize uygun ürünler var. Kampanyalarımızı sitemizden takip edebilirsiniz..
Taç'ta tek kişilik baskılı yorganlar 39, çift kişilik 49 TL. İndirim afişide göndermişler ama yanlışlıkla sildim(
Bernardodan günlük yemek takımı almıştım kargoyla gönderdiler eve yolda kırılmış bir tabak, götürdüm kırık tabağı hiçbir şey sormadan anında yenisini verdiler tek şart fatura. Görevli kişi 10 yıl boyunca kırılan ürünlerinizi getirip anında değiştirebilirsiniz dedi, hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çok iyi yapmışsın güle güle kullan arkadaşım...
magrenta aldığın ürünlerin bernardonun stesnde set hali warmı sen kendn ayrı ayrı mı aldın bde nette resmleri war mı acaba
saol cnm bakym hemen .. güle güle güzel gnlerde kullan inşallah.. bn hep karacadan alırım die düşünüodm en kalitelisi o gbi geliodu ama bernardodaki modeller hoşuma gtti acaba kalitesi nasıl
saol canım teşekkür ederim bence git bir gör
arkadaşımın yoğun arayıştan sonra orda karar vermesi benim için rahatlıkla alma nedeni oldu bire bu kadar uyguna alınca süper oldu
yemek takımları kaliteli bence pek şikayet görmedim bulaşık makinesinde yıkanıyor ve renklerine bişey olmuyor
ve kullanmadığın sürece faturanı saklaman kaydı ile gidip başka bir takım alıyorsun 5 kuruşta ödemiyorsun :))) ya da kullandın ama bi tabak kırıldı gidiyorsun sana o tabaktan veriyorlar aman kırıldı set bozuldu derdi yok
çatal bıçakta ise 25 yıl garanti verdiler ve çok güzel sade modelleri vardı tam istediğim gibi daha ne olsun gittim aldım eve kargoyla geldi henüz yemek takımını kontrol edemedim vaktim yok diye :)) inşallah kırık çıkmaz değştirmekle uğraşmayım :)))
çok uzattım iyice araştırmadan alma canım birde yuvarlak al kullanım açısından kareler biraz zor oluyormuş hem de yer kaplıyormuş :)bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?