evtekstilibul.com | evinizin dnyas burada adlı bi sitede taçın yatak örtüleri %40 inidirimli. Taçın kendi sitesinde 165 tl olan yatak örtüleri bu sitede 98.90 tl. Birde 185 tllik yatak örtüsü 129.90 tlye düşmüş. Bence oldukça uygun bakmanızı tavsiye ederim.
Evtekstilibul.com | Evinizin Dnyas Burada adlı bi sitede taçın yatak örtüleri %40 inidirimli. Taçın kendi sitesinde 165 tl olan yatak örtüleri bu sitede 98.90 tl. birde 185 tllik yatak örtüsü 129.90 tlye düşmüş. bence oldukça uygun bakmanızı tavsiye ederim.
kızlar bernardoda harika şeyler var yemek takımı, çatal kaşık, düdüklü tencere, çelik tencere, çeyiz çaydanlık ve cezve takımı 1495 ile 1895 arasında değişiyo bnm çok hoşuma gittiler yaa
ÇOOOK teşekkür ederim tatlım, bu haberi verdin ve sayende taç'ta çok beğendiğim yatak örtüsünü aldım biraz önce.. daha iki gün önce taç mağazasına gittiğimde beğenmiştim ve fiyatı 185 tl'di. %30 indirim yapmışlar şimdi 130 tl e aldım :)))
o yatak örtülerini bende çok beğendim hangi rengini aldın lemlem07 bu arada iyi günlerde kullan:)
OUTLET | nevresim takmlar, saten, ranforce nevresimler, nevresim | Nevresim, Nevresim Takmlar ,Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Sarev nevresim takmlar, ta yatak rtleri, Pike Takmlar, havlu, bornoz,
bu sitenin outlet bölümünde de taç markası başta olmak üzere bazı markalarda indirim var.taç ın sadece yatak örtüleri değil nevresimleri de indirimli
kızlar oturduğunuz şehirde taç mağazasının outlet mağazası var mı onu araştırın. ben antalyada oturuyorum burda öyle bir mağaza var, mesela pamuk saten nevrsim takımlarını ben 60 tl ye falan almıştım. outlet oldukları için defolu diye geçiyor defosunu da söyleyeyim; mesela bi nevresim takımının çarşafında defo varmış, ona başka takımın çarşafını koymuşlar ama uygun renkte, aynı çarşafın yastık kılıflarından da koymuşlar, tabii yine pamuk saten. ben birçoğunu inceledim ve 3 tane aldım.. çok hesaplı oldu.. abeste durmuyor, zaten tek tek açıp inceleyip alabiliyorsunuz. değiştirdikleri çarşaflarda taçın kendi çarşafları olduğu için nevresiminde olan bi rengin aynısından çarşaf koyuyorlar. sadece gerçek takımındaki çarşaf olmuyor ama yine takım oluyor
Evtekstilibul.com | Evinizin Dnyas Burada adlı bi sitede taçın yatak örtüleri %40 inidirimli. Taçın kendi sitesinde 165 tl olan yatak örtüleri bu sitede 98.90 tl. birde 185 tllik yatak örtüsü 129.90 tlye düşmüş. bence oldukça uygun bakmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?