çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

hep pahalıydı zaten canım , çok güzel bir kampanya bence

kızlar SCHAFER ve korkmaz da güzel çeyiz paketlerinde indirimler var tavsiye ederim 1500 ve 1600 tl civarında yemek takımı çkb takımı tencere takımı ve kahvaltı takımı herşey dahil oluyor bence bi bakın

Madame coco da çift kişilik yorganlar 39,90TL yastıklar 9,9 TL ben yorgan aldım gayet güzel :) yalnız acele edin çok alan var :)

ÖzDilekte 30 tl alışveriş yapana yastıklar 7,90 150 tl alışverişe 15 tl 250 tl ve üstünede 30 tl hediye çeki mevcut

Öncelikle cevabın için teşekkürler ermn kargo geç gelmesi sorun değil önemli olan sağlıklı gelmesi o zaman bende bir şansımı deneyip siteden ilk alışverişimi yapayım

trendyol da Kütahya porselen 12 kişilik yemek takımı beğendim fakat kargoda sorun çıkar mı? tecrübeliler bilgilendirebilir misiniz?

Kipada tüm züccaciye de %50 indirim var kizlar keramika kutahya hepsi yari fiyati hersey bakın bence kaçırmayın

kızlar
CASANDRA HOME THE CITY TOKYO BEYAZ ÇİFT KİŞİLİK YATAK ÖRTÜSÜ
KOD: 0170000205 günlük kullanım için uygun

Fiyat : 136.10 TL
sanalsiftah,com bakabilirsiniz

Tüm Inditex Group gibi Zara Home'da da indirim var. Benim gibi kafanıza taktığınız parçalar varsa değerlendirilebilir.

Not: Beymen Home'da da indirim var ama oradan alışveriş yapacak arkadaşlar çeyiz kampanyası başlıklarını takip etmiyorlardır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…