bende çeyizimde 1 tane 3 boyutlu olsun diye düşündüm hep canm ondan aldımTaç ın çeyiz seti kendi sitesinde 895 tl. N11de indirimli 689 tl canım bi bak istersen taç çeyiz seti diye gir beyaz üzerine pembe dantelli takım onu alıcam ben. Üc boyutlu düsünmüyorum cnm :)
tek o ayarlı zaten..hangi şehir belli değil mi canm
piyasa normalde 3 bin çeyiz paketlerinde
ben sıkı pazarlık yaptım
salon tuttunuz mu
güzel görünüyor burda kalmamıştır kesin.. güle güle kullan...aldım kızlarr
Eki Görüntüle 1745479
ne zamana aldınız en zoru halledilmiş bence ne güzel Allah mutlu mesut etsn canmtek o ayarlı zaten..
teşekkür ediyorum baksaydın yinede 2 model vardı. bir de sarı çiçekli olan vardı o sadece çiçekli.güzel görünüyor burda kalmamıştır kesin.. güle güle kullan...
bi link atar mısın canm inceledm ama göremedmTaç ın çeyiz seti kendi sitesinde 895 tl. N11de indirimli 689 tl canım bi bak istersen taç çeyiz seti diye gir beyaz üzerine pembe dantelli takım onu alıcam ben. Üc boyutlu düsünmüyorum cnm :)
valla ben bilemedm
kimse cvp yazmamış size ben yazayım dedm bari =)
benm annem yünleri yıkatıp yaptırcakmış
bu işleri kız annesi mi yapmalı erkek annesi mi onu da ben bilmiyorum nedir??
Özelden attım canımbi link atar mısın canm inceledm ama göremedm
bugün bakayım yada olmazsa belli aralıklarla geliyor arada bakarım artık napayımne zamana aldınız en zoru halledilmiş bence ne güzel Allah mutlu mesut etsn canm
teşekkür ediyorum baksaydın yinede 2 model vardı. bir de sarı çiçekli olan vardı o sadece çiçekli.
haa evet annem 1 tane çift kişilk 2 tane tek vs vs diyorduYün istemiyorum zaten,ya pamuk olacak yada hazır olan elyaf yorgandan yapılacak.
Kız tarafı kendi tarafına düşen yorganı yaptırıyor zaten,erkek tarafıda isterse 1-2 tane yaptırabilir.
aynen ben borşürüne bakıyorum nettenbugün bakayım yada olmazsa belli aralıklarla geliyor arada bakarım artık napayım
eponj yazanlar tacın ürünü mü cnm ben tac yazan göremedim de ya bitmişMarkafoni 39.99 tl kampanyasinda tacin tek kisilik nevresim takimlari var bir kac model var ama bakmak isterseniz benim begendigim modeller oldu
kızartma tenceresi geliyor gördüm emaye alın dedi bir arkadas zaten belli aralıklarla değişir olur sanırım oaynen ben borşürüne bakıyorum netten
eponj yazanlar tacın ürünü mü cnm ben tac yazan göremedim de ya bitmiş
ne kadar civarı acababernardo ve karaca da günlük yemek takımları da indirime girmiş kızlaaaaaarrr!!!!!
canm geçen haftalarda kapaklısı gelmişti 19.90 ya da 24.90 gibi bir şeydi sanırım ben baktım fakat almadım. neden almadığımıda hatırlamıyorum belkide kapaklı diye almadımkızartma tenceresi geliyor gördüm emaye alın dedi bir arkadas zaten belli aralıklarla değişir olur sanırım o
150-200tl civarında %50+20 indirim yazıyordune kadar civarı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?