Kızlar Metroda Tarrington House diye bir markasının kahvaltı takımı 114,99:) acaba iyimi markayı ve fiyatları pek bilmiyorum
bernardo 2. ürüne %50 kampanyası başlamıs kızlarr(bu sefer kesin bilgi:))
Fiya gayet iyi .. Ama marka hakkında bilgim yok ..
Ayrıca Metro derken alışveriş sitesimi bilemedim de :26:Eğer öyleyse görmek isterim bende
bu kampanya çıkınca 2 gündür baktığım günlük yemek takımları 299dan 349'a çıktı...hatta birisi 399 oldu!
Allahım kandırılıyor muyuz ne!
Fiya gayet iyi .. Ama marka hakkında bilgim yok ..
Ayrıca Metro derken alışveriş sitesimi bilemedim de :26:Eğer öyleyse görmek isterim bende
bernardo online alışveriş sitesi hala aynı değilmi? ben girince ne sepet çıkıyor nede üyelik..
dün sordm cnm henüz sistemleri oturammıs öle dedi mağazadakilr, sitede bi tuhaf önceden olan seyleri smdi göremiosn
Kızlarrrrrrrr esssede el blenderı indirimdeee kesinleee bakın derimmm 69 tl
ya kızlar bu esseden fln sipariş versem markafoniden fln kırılmadan teslim edilirmi ...
daybuydan tuzluk istemiştim gelmiş ama kırılarak ....
Hisar Esenyurt Fabrika Satış Mağazasının yanlızca üst katı indirimli.. Defolu, tek kalan ürünler var yarı fiyatına.. Ben 250 tl ye 89 parça çatal bıçak takımı aldım orradan, teflon tenceretakımı aldım 455 TL alt katından yanı standart fiyat.. Yanlızca üst kattakiler indirimli.. Peşin hiç ödemediğim için peşine indirim varmı net bilemiyorum..Merhaba nil. Bende beylikdüzündeim. Hisar'ın Esenyurtta olduğunu biliodum ama satış mağazası olduğun bilmiodum üstelik bizim müşterimiz :)) Açıkçası nakit almak istioruz her zaman oluomu öyle indirim falann.. Sanırım yazın alıncak çünküü.. Annem henüz erken dedi..
Eki Görüntüle 305852
kızlar bende bunu bayrampaşa carreffourdan aldım hemde 150 tl. ındırımdeymıseayrıca 7 parçalık çeyız seti 999 lira ıcınde yatak ortusu, nevresım, bozrnoz, pike, battaniye, yastık ve yorgan var haberınız olsun :) bende gundelık kullanımlık kaşık çatal arıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?