çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Canım ben genel olarak paylaştım almak isteyenler olursa diye mercury beğeniyorum ama teflon istemiyorum bende ya, domino var düz olarak o mesela 279 tl miş, rio modeli 369 tl...

Şu an almayı düşünmüyorum daha ama hani kampanyalıymış paylaşayım dedim :))) Ama daha uygun varmış diğer sitelerde neyse yine de takip edilebilinir bir site olarak dursun :)))

Peki şekerim

Yarın fırsat magazasında bu Hisar Nice 9 parça tencere seti 249 tl olacak.50 stok varmış.Ama sadece siyah rengi.
Eki Görüntüle 360596
Sizce nasıl ?

canım sayende bu fırsatı gördüm vee aldım çoookk teşekkür ederimm bugün hemen kargoya verdiler. daha önce bu seti incelememiştim umarım elime ulaştığında pişman olmam

off ya karar veripde alamadım fırsatı kaçırdım Allah beni davul etsin emi

ben de çok kararsız kaldım ama bi cesaret aldım vallahi bu siteyi bilmiyordum başka uygun olan ürünler de var bi sorun yaşamazsam bi kaç ürün daha almayı düşünüyorum

Kızlar istanbul da olanlar için şirinevler de osmalı çarşısı var çok uygun fiyata çeyiz paketleri var ordan bakabilrsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…