2-3 hafta sonra düğünümüz var. Nişanlım ailesinden farklı bir şehirde çalışmaya başladığı için birsüre bekar evinde kaldı.Bir süre önce evleneceğimiz için daha güzel bir ev tuttuk ve nişanlımla daha önce aldığımız birtakım eşyalarımızı kayınvalidemle ve nişanlımla taşıdık. Yakın zamanda evimizi yerleştireceğiz.Mobilyalarımızla aynı gün çeyizlerim gidecek. Çeyizlerin gittiği gün ben de annemle birlikte evimizi yerleştirmeye gideceğiz.Buarada kayınvalidem de o evde kalıyor şuan, nişanlıma yardım için. Ancak sorun şu ki ben çeyiz yerleştikten sonra o evde düğünden önce nişanlım harici kimsenin kalmasını istemiyorum. Özene bezene hazırladığım çeyizlerimin düğünden önce ve ben daha gelin evine gelmeden mahremiyetinin korunmasını istiyorum. (kimsenin zarar vereceğinden falan da değil) Ancak kayınvalidem ısrarla çeyiz yerleştikten sonra bile o evde kalmak istiyor. İyi biridir ama dsaolsun böyle şeyleri pek düşünemiyor..Düğünden önce özenle yerleştirilen çeyizlerin içinde oturmakdan rahatsızlık duymuyor saolsun.Uygun bir dille bu düşüncelerimi nişanlımla paylaştım ama o da bu durumu anlayabilmiş değil...
Çeyiz yerleştirilen evimizin düğünden önce bnm için özel olduğundan, düğünden önce orada kalınmasını istemediğimden bahsettim. Düğünden sonra başımın üstünde yerleri var ama bu durum bence çok hassas. Özene bezene çeyiz yerleştirilen eve gelin girmeden kayınvalidenin kalması çok itici bir durum bence..
Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Çok mu şey istiyorum. Sizde nasıl oldu? Böyle şey gördünüz mü?
2-3 hafta sonra düğünümüz var. Nişanlım ailesinden farklı bir şehirde çalışmaya başladığı için birsüre bekar evinde kaldı.bir süre önce evleneceğimiz için daha güzel bir ev tuttuk ve nişanlımla daha önce aldığımız birtakım eşyalarımızı kayınvalidemle ve nişanlımla taşıdık. Yakın zamanda evimizi yerleştireceğiz.mobilyalarımızla aynı gün çeyizlerim gidecek. çeyizlerin gittiği gün ben de annemle birlikte evimizi yerleştirmeye gideceğiz.buarada kayınvalidem de o evde kalıyor şuan, nişanlıma yardım için. Ancak sorun şu ki ben çeyiz yerleştikten sonra o evde düğünden önce nişanlım harici kimsenin kalmasını istemiyorum. özene bezene hazırladığım çeyizlerimin düğünden önce ve ben daha gelin evine gelmeden mahremiyetinin korunmasını istiyorum. (kimsenin zarar vereceğinden falan da değil) ancak kayınvalidem ısrarla çeyiz yerleştikten sonra bile o evde kalmak istiyor. Iyi biridir ama dsaolsun böyle şeyleri pek düşünemiyor..düğünden önce özenle yerleştirilen çeyizlerin içinde oturmakdan rahatsızlık duymuyor saolsun.uygun bir dille bu düşüncelerimi nişanlımla paylaştım ama o da bu durumu anlayabilmiş değil...
çeyiz yerleştirilen evimizin düğünden önce bnm için özel olduğundan, düğünden önce orada kalınmasını istemediğimden bahsettim. Düğünden sonra başımın üstünde yerleri var ama bu durum bence çok hassas. özene bezene çeyiz yerleştirilen eve gelin girmeden kayınvalidenin kalması çok itici bir durum bence..
Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? çok mu şey istiyorum. Sizde nasıl oldu? Böyle şey gördünüz mü?
eğer siz aynı şehırde oturuyorsanız şu an kaldığınız baba evınızde ağırlamayı teklif etseniz?
haklısınız bende ıstemezdım kayınvalidemın benım daha hıç kullanmadığım eşyalarım içinde kalmasını, mutfağımı, yeni eşyalarımı kullanmasını,
en olmadı açık ve net bi şekilde anne ben bu durumdan hoşlanmıyorum, özelim ve rahatsız oluyorum dersenız belkı anlayabılır.
mutluluklar.
eğer siz aynı şehırde oturuyorsanız şu an kaldığınız baba evınızde ağırlamayı teklif etseniz? SÜPER BI FIKIR BENDE AİLEME SÖLİM O SEKILDE SÖLESIN ANLARLAR HERHALDE O EVDE KALINMAMASI GEREKTIGINI AMA KIM BILIR BELKIDE DIGER GELINLERINDE KALMAK ISTERLER DÜŞÜNÜPTE BÖLE BISEYİN OLMICAGINI ..BEN SÖLEYIPTE KOTU GELIN OLMAK ISTEMIYORUM CUNKU
2-3 hafta sonra düğünümüz var. Nişanlım ailesinden farklı bir şehirde çalışmaya başladığı için birsüre bekar evinde kaldı.Bir süre önce evleneceğimiz için daha güzel bir ev tuttuk ve nişanlımla daha önce aldığımız birtakım eşyalarımızı kayınvalidemle ve nişanlımla taşıdık. Yakın zamanda evimizi yerleştireceğiz.Mobilyalarımızla aynı gün çeyizlerim gidecek. Çeyizlerin gittiği gün ben de annemle birlikte evimizi yerleştirmeye gideceğiz.Buarada kayınvalidem de o evde kalıyor şuan, nişanlıma yardım için. Ancak sorun şu ki ben çeyiz yerleştikten sonra o evde düğünden önce nişanlım harici kimsenin kalmasını istemiyorum. Özene bezene hazırladığım çeyizlerimin düğünden önce ve ben daha gelin evine gelmeden mahremiyetinin korunmasını istiyorum. (kimsenin zarar vereceğinden falan da değil) Ancak kayınvalidem ısrarla çeyiz yerleştikten sonra bile o evde kalmak istiyor. İyi biridir ama dsaolsun böyle şeyleri pek düşünemiyor..Düğünden önce özenle yerleştirilen çeyizlerin içinde oturmakdan rahatsızlık duymuyor saolsun.Uygun bir dille bu düşüncelerimi nişanlımla paylaştım ama o da bu durumu anlayabilmiş değil...
Çeyiz yerleştirilen evimizin düğünden önce bnm için özel olduğundan, düğünden önce orada kalınmasını istemediğimden bahsettim. Düğünden sonra başımın üstünde yerleri var ama bu durum bence çok hassas. Özene bezene çeyiz yerleştirilen eve gelin girmeden kayınvalidenin kalması çok itici bir durum bence..
Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Çok mu şey istiyorum. Sizde nasıl oldu? Böyle şey gördünüz mü?
canım kız tarafı kalınca sorun olmaz ama kaynana kalınca sorun olur,bu 2x2=4 türValla canım benimde senin benzer durumdaydım ama tersi bir durum ben ben ailemden şehir dışında çalışıyordum ve oraya evlendim ve o eşimin memlektidiydi bizde ev tutuk tüm yeni eşyalarım benim kaldığım evdeydi annemde bende kalıyordu ayrıca heleki nişandan sonra nerdeyse sürekli kaldı diyebilirim boş bırakmamk için:)
ve benim düğünden 3ay önce o eve taşındım oturma grubum gelmişti orda yiyip içik kalkıyorduk ve düğüne kadar koltuk takımım kirlenmişti tekrar silindi edindi,yatak odamda gelmişti ama orası hiç kullanılmadı hatat düğünen önce solonumda misafir bile ağırlamıştım:) ve düğüne gelen şehir dışındaki misafirleri ben kendi evimde ağırladım şöyle yemek işi erkek taraftaydı ama biizmkiler kalmak istemedi rahat edemezlerdi ben kendi evimde ağırladım düğün günüde kendi yengelerim evi temizlemişti mesala bu seferde erkek tarafı düşünmemiştir aaa yeni gelin evinde neden kalıyor kız tarafı yarın akşam düğün var neden kirleticekler bence konuşmuşlardı bencede hiç sorun yoktu çünkü yanlız kalmak sitiyorduk biz zaten düğün sebepleriyle hep birlikteydik içiçeydik bizde kendi ailemiz oalrak ayrı kalmak istedik ama muhakak erkek tarafı konuşmuştur bence neden benim evimde kalındı diye ondan sana birşey diyemiyorum kabul et yada etme diye kendim yaptım böyle birşeyi çünkü
Dediğim dedik yaparsan kendi huzurunu bozarsın sanırım nişanlın razı değil ondan ötesi kanlı çarşafıda kaynana görmek isteyecektir oğlu ve kaynana plan yapmışlar sen bunu bozamıyacaksın gibi ozamıyacaksın gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?