Çeyiz yerlestirmek için temizlik hizmeti alma

Ben bu şekilde yaptım. İki yardımcı kadın mutfak eşyalarını kolilerden açıp yıkayıp yerleştirdiler. Ben evlendikten sonra kendi istediğim gibi düzenledim. Çok pratik oldu ve hiç yorulmadım. Açıkçası düğün öncesi koliyle kartonla uğraşmak gerçekten yorucu

Sizin daha onemli sorununuz var bence. Damat bohcasina 5 bin mi verdiniz gercekten ? Siz mi aldiniz karsi tarafin mi isteğiydi? Toplamda 50 bin siz harcadiniz tum beyaz esyalari neden siz aldiniz?
Ben damat bohcasini 1.200 liraya yaptim icinde de her sey vardi. Hatta o zamanlar nisanlim neden damat terligi aldin, cok para vermissin demisti. Haliları birlikte almaya gitmistik, yatak odasi halisi icin elimi cebime attirmadi, almisken onu da alayim iste dedi.
Bilmiyorum bir ay uzatmissiniz ama dusunmek icin yeterli bir süre midir? Herkesin onceligi farklidir belkide siz cimriligi kaldirabilirsiniz o zaman bize laf dusmez. Ama bu cimrilikten de öte bisey. Kendisi almayip size aldiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…