çeyize 3-4 pamuklu saten nevresim çok mu?

kullananlar pamuk satenden çok bambu saten tavsiye ediyorlar canım. pamuk saten üzerinden kayıyormuş. bambu satende öyle bir sorun olmuyormuş. hem de yazın serişn, kışın sıcak tutma özelliği varmış.

benimde günlük olarak kullandığım bir tane pamuk saten bir tanede pamuklu nevresim takımım var.geri kalanlarda misafirlik temize bıraktıklarım.misafirlik alacaksınız tek kişilik alın bence çünkü genelde misafirler kanepede yatırılıyor.büyük nevresimler sarkıyor falan.yani yeni evli bir çift için 2 tane takım yetiyor günlük 2 tane tek kişilik 1 tanede temize çift kişilik aldımı yeter..biri kururken diğeri takılıyor zaten.ben english home un nevresim takımlarını almıştım biri pamuk saten biri pamuk ama ben pamuk satenden pek memnun kamadım pamuk saten haşur huşur kayıyor falan ne biliyim alışmışım pamukluların rahatlığına.günlük alcaksanız pamuk alın arkadaşlar.

pamuk satenler kaymaz. arkadaşların bahsettiği sadece saten olanlar sanırım:)

kaymıyor ama haşur huşur bir taraftan diğer tarafa dönerken falan çok rahatsız edici sesi falan.üzerinden kaymıyor yerlerde bulmuyosun yorganı ama tabi ama yinede pamuk kadar sağlıklı değil.eşimn sakalları yastığı topaklandırmış bir garip olmuş:Dpamuk en iyiysi sağlıklısı teride emiyor yumuşacak

arkadaşlar, pamuk satenler kaymazlar. yüzde yüz pamukturlar,sağlıklıdırlar.ben hiç haşur huşur ses çıkardıklarını görmedim:) sizin bahsettiğiniz çeyizlere her gelin adayının aldığı sadece saten nevresimler olmasın.ben de almıştım onlardan kullanamadım attım.ama bu pamuk satenlerin özelliği ütü istemez ya da kolay ütülenir olmaları daha parlak ve şık olmaları.ayrıca yazın serin kışın sıcak tutma özelliği var doğru.

Allah allaaaah,herkesin pamuk saten görüşü farklımıdır nedir.bende pamuk saten aldım ama satenlikle bir alakası yok,bildiğin nevresim.farkı tabii ki var diğer nevresimlerden,en rahat ettiğim kumaş o çünkü :) çok denedim şimdi hasur husur ses çıkarmayı ama benimkinde ses yok :)

nevresim takımlarımı pamuk saten aldım ve çok memnunum. 2 tane döneüşümlü olarak kullanıyorum. yazın da 2 tane pike takımım var. onları kullanıyorum dönüşümlü olarak. yedekte de bir tane pamuk satenim duruyo daha hiç kullanmadığım. pamuk satenin dokuması pamukludan daha sık olduğu için daha dayanklı oluyor. tüylenme falan yapmadı benimki. ses de çıkarmıyo. çekme falan da olmadı. renk de atmadı. yumuşacık hem.

Back
X