Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çeyizim yok maddi gelirim olmadığı için alamıyorum bu yüzden evlenemiyorum o kadar çaresiz bi haldeyim ki..
Siz annenize bakıyorsanız evlenince kim bakacak?
Diğer taraftan mehir vakfı vb.. Sosyal yardımlaşma kuruluşları var evlenenlere yardım eden.
Hiç yoksa bile konu komşu durumunuzu biliyordur. Evlenecek genç kıza annesinin eli kolu yetmiyorsa herkes yardım eder.
inatla anneye evlenirse kimin bakacagini yazmiyor .cunku aslinda anne evde birakilip gidilecek durumda bence , aksam konu sahibi yemek yapsa ,ertesi gun sabah cicuklar okula gitse aksam gelse kinu sahibi calissa isler yurur gibi .ama bana sinirlenme diyinceye kadar evlenince anneye kimin bakacagini yazmiyor. annen evlenince evde tek kalacaksa sende simdi ise gidebilirsin .annen kendini acindiriyorsada kusura bakma elde yok avucta yok ben evlenicem para biriktirmem lazim diyeceksin .ailede zaten evknirsen biz bisey yapamayiz gittigin yerde basina kakarlar diyor . asil sebep kiz evlenirse anne ev isi yaoamaz evde 2 kardes ve baba var .inlarin yemegi temizligi camasiri kim yikayacak diye dusunuyir anne baba. ben genede uzuldum Allah yardimcin olsun
Herkes kötü niyetle anlamış siteyi ilk kez kullanıyorum bu tür şeylerin böyle anlaşılacağını bilsem daha uygun dille yazardım çok şükür bu yaşıma kadar dilenmedim Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim Yaşım 25 bu arada
Hemen evlenmek zorunda mısınız 25 yaşındasınız daha. çalışın biraz birikim yapın eş adayınızla birlikte eşyalarınızı alırsınız gerekli şeyleri alırsınız az ve öz. a'dan z'ye her şeyimi alıcam diyorsanız buna 70 80 bin anca yeter benim bekarlıktan bazı eşyalarım vardı evlenirken az öz aldığım halde yaklaşık 40 bin liram gitti.