- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.562
- 158
- Konu Sahibi gizlianonim
ben de bilmiyordum yeni öğrendim ahahhahaVerdiğin cevapla ne kadar fakir olduğumu anladım smeg markayı ilk defa duyup googledan arattım![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bilmiyordum yeni öğrendim ahahhahaVerdiğin cevapla ne kadar fakir olduğumu anladım smeg markayı ilk defa duyup googledan arattım![]()
![]()
Anneye siz evlenince kim bakacak?
Ama düzenleme yerini bulamamışben bakıcam amma merak ettiniz yahu
yeni üye olduğuna da inanmadım yeni olsa konuyu nasıl kapattırcam derdi üyelik iptali yapmış şak diye![]()
Bir takım alta kacirmalar yapildien fakirde ben çıktım iyimi
simens i kısaltıp yazarken yanlışlıkla g konmuş diye düşündüydüm
baktım ciddi ciddi smeg diye marka varmış![]()
Hemen evlenmek zorunda mısınız 25 yaşındasınız daha. çalışın biraz birikim yapın eş adayınızla birlikte eşyalarınızı alırsınız gerekli şeyleri alırsınız az ve öz. a'dan z'ye her şeyimi alıcam diyorsanız buna 70 80 bin anca yeter benim bekarlıktan bazı eşyalarım vardı evlenirken az öz aldığım halde yaklaşık 40 bin liram gitti.Herkes kötü niyetle anlamış siteyi ilk kez kullanıyorum bu tür şeylerin böyle anlaşılacağını bilsem daha uygun dille yazardım çok şükür bu yaşıma kadar dilenmedimTavsiyeniz için çok teşekkür ederim
Yaşım 25 bu arada