Çeyizimdeki Kahvaltı Takımımı Satıyorum

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.579
448
hukuk
Çeyizime Falez kahvaltı takımımı 300/350 civarında almıştım 48parça şimdi satıyorum 150tl ye , kutusundan çıkmadı henüz gıcır gıcır, ben içime sinmeyerek almıştım o yüzden kullanmak istemiyorum satıyorum. Resimdeki gibi mor ve beyazdır.

Falez Saraylı 48 parça

26 cm Kare Servis Tabağı 6 Adet

21 cm Kare Servis Tabağı 6 Adet

Çay Fincanı ve Tabağı 6+6 Adet

Yumurtalık 6 Adet

Kare Kayık 2 Adet

Kapaklı Saklama Kabı 4+4 Adet

Şekerlik 1+1 Adet

Peçetelik 1 Adet

Tuzluk + Biberlik 1+1 Adet

Çaydanlık Takımı 3 Adet

Son düzenleme:
Takımı beğendim son fiyatmı ve ambalajlımı gönderiyorsun ayrıca o güzel runner ve peçetelerde dahilmi çok sordum değilmi :))) kapıda ödeme vs bilgi verirmisin

Bu kadar sormama bir yanıt hakettiğimi düşünüyorum özelden msj atıp kızıma çeyiz olarak baktığımıda belirtip vazgeçtiysenizde bilgi verirmisiniz diye sordum yaşınız küçük sanırımki karşınızdakine cevap vermek gereksiz geldi . sadece vazgeçtim kusura bakmayın deseydiniz yeterdi. Size iyi satışlar

Ben yeni görüyorum bu mesajınızı , başımdaki işlerden ben meajı unuttum kusura bakmayın lütfen .
Kararsız kaldım izmir içi olsa taşıması kolay olabilirdi ama , şehir dışı ise gönderimi çok zor olur 1paçası bile kırılsa yolda üzülürüm hani.

Canım anlaşmalı kargon varsa iyi bir ambalajla kırılmadan gelebilse ben talibim :) kapıda ödeme yaparım sorun çıkarmam çalılıyorsan işyerinin kargosu vardır düşün yollarsan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…