Çeyizimdeki Kahvaltı Takımımı Satıyorum

Canım anlaşmalı kargon varsa iyi bir ambalajla kırılmadan gelebilse ben talibim :) kapıda ödeme yaparım sorun çıkarmam çalılıyorsan işyerinin kargosu vardır düşün yollarsan alıcam
anlaşmalı kargom malesef yok canım , güvenemiyorum kargoya , baya büyük kutu ve baloncuklu poşet yapsan dahil kırılmayı önlemez işte, güvenemiyorum kargoya yazık olur kırılırsa , izmire gelme şansınız yok mu ?

Yurt içi kargo ile gönderirsen kırılabilir ibaresi yazsan olmazmı yoksa int siteleri hep satış yapıyor onlar nasıl yolluyor değilmi :)
ama bu kırılmayacağı anlamına gelmiyor ki , komşumuzun kızıda neten aldı kırık geldi, ben ecza deposunda çalışır iken üzerinde kırılır yazısına rağmen her kargoda mutlaka kırık oluyordu , benimkisi küçük kutu olsa neyse kocaman bişi , içinden bi tabak kırılsa 5kişilk olacak ve temin edilir mi onuda bilmiyorum canım ben evdekilerede bi diyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…