Bunlar da bugün eklenen parçalar kızlar. :)
Çamaşır makinemi kurutmalı istiyordum, öyle oldu. Arçelik 9146 yk Çamaşır makinem.
Bulaşık makinesinde çok program lüzumlu değil dediler ama hızlı yıkama programı istiyordum, o da mevcut makinemde. Arçelik 6242 hıt bulaşık makinem.
Tek kararsızlığım buzdolabı açısından oldu. Ben özellikle buzluk kısmı geniş istiyordum, bir de buzluğu altta değil üstte istiyordum ama böyle oldu. Buzdolabım 2486 ceı
Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz ve bir araya gelme ihtimalimiz şimdilik yok. Ben önce internetten araştırdım, sonra gidip gördüm. Öyle seçtim makinelerimi. Buzdolabında bir türlü karar verememiştim. Başka bir modelinde karar kılmıştık ikimiz de. Kayınvalide ve kayınpeder adaylarımı şimdiden çok seviyorum, iyiniyetli insanlar. Onların da gönlü olsun diye birlikte gidin alışverişe dedim. Onların da içine sinsin dedim. Mağazaya gidince de hepsi bu buzdolabının bizim seçtiğimizden daha iyi olduğunu düşünmüş, çok beğenmişler. Öyle hissediyorum ki özellikle erkek arkadaşım görüntüsünü çok beğendi ve ailesini bahane ediyor.
Ben de yılların ev hanımı, neyin kullanışlı olacağını bilir diye düşünüp kabul ettim. Ama içime de sindi diyemem. Çok kurcalıyor kafamı buzluğun altta oluşu. Kullananlar var mı?