Çeyizimin ilk parçaları...

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398

82 Parça
12 adet 27 cm servis tabağı
12 adet 22,5 cm servis tabağı
12 adet 21 cm pasta tabağı
12 adet 15 cm komposto kasesi
1 adet 26 cm bol kase
1 adet çorba tenceresi ve kapağı
2 adet tuzluk
2 adet biberlik
2 adet küçük kayık tabak
1 adet 33 cm kayık tabak
1 adet 36 cm kayık tabak
12 adet çay fincanı
12 adet çay fincanı tabağı

12 Adet Yemek Kaşığı
12 Adet Yemek Çatalı
12 Adet Yemek Bıçağı
12 Adet Tatlı Kaşığı
12 Adet Tatlı Çatalı
12 Adet Tatlı Bıçağı
12 Adet Çay Kaşığı
1 Adet Spatula
1 Adet Kepçe
1 Adet Salata Servis Kaşığı
1 Adet Salata Servis Çatalı
1 Adet Kevgir

Eki Görüntüle 831697
60 Parça Sofra Takımı
24 Parça Yemek Takımı
24 Parça Çatal Bıçak Seti
6 Adet Amerikan Servis 6 Adet Su Bardağı
Derin Tencere 20x10 cm
Derin Tencere 24x11 cm
Sığ Tencere 26x7 cm
Tava 26 cm Leon 6 litre Düdüklü Tencere

Hepsi Bernardo'dan kızlar. Çok istiyordum böyle bir çeyiz seti almayı ama işsiz olduğum için aileme fazla yük olmak istemiyordum. O yüzden her ne kadar Bernardo'nun ürünlerine bayılsam da diğerlerine göre biraz pahalı olduğu için vazgeçiyordum her seferinde. Ama bayram dolayısıyla öyle güzel bir kampanya yapmışlar ki hemen aldık.

Bir de çok şeker çaydanlık var ama nedense defalarca denememe rağmen sorun oldu, fotoğrafı yüklenmedi.

Bunlar da bugün eklenen parçalar kızlar. :)

Çamaşır makinemi kurutmalı istiyordum, öyle oldu. Arçelik 9146 yk Çamaşır makinem.

Bulaşık makinesinde çok program lüzumlu değil dediler ama hızlı yıkama programı istiyordum, o da mevcut makinemde. Arçelik 6242 hıt bulaşık makinem.

Tek kararsızlığım buzdolabı açısından oldu. Ben özellikle buzluk kısmı geniş istiyordum, bir de buzluğu altta değil üstte istiyordum ama böyle oldu. Buzdolabım 2486 ceı

Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz ve bir araya gelme ihtimalimiz şimdilik yok. Ben önce internetten araştırdım, sonra gidip gördüm. Öyle seçtim makinelerimi. Buzdolabında bir türlü karar verememiştim. Başka bir modelinde karar kılmıştık ikimiz de. Kayınvalide ve kayınpeder adaylarımı şimdiden çok seviyorum, iyiniyetli insanlar. Onların da gönlü olsun diye birlikte gidin alışverişe dedim. Onların da içine sinsin dedim. Mağazaya gidince de hepsi bu buzdolabının bizim seçtiğimizden daha iyi olduğunu düşünmüş, çok beğenmişler. Öyle hissediyorum ki özellikle erkek arkadaşım görüntüsünü çok beğendi ve ailesini bahane ediyor. Ben de yılların ev hanımı, neyin kullanışlı olacağını bilir diye düşünüp kabul ettim. Ama içime de sindi diyemem. Çok kurcalıyor kafamı buzluğun altta oluşu. Kullananlar var mı?

Son düzenleme:

Hazır düzenlemeye başlamışken aklıma gelen diğer parçaları da ekleyeyim. Korkmaz semaverim ve king çay kahve makinem.

Güral porselen 6 kişilik kahvaltı setim

Bambu baharatlıklarım

Hayırlı olsun :) hepsi çok güzeller maşallah Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :)

Hayırlı olsun :) hepsi çok güzeller maşallah Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :)

Amin çok teşekkür ederim. :) Daha var birkaç parça daha ama fotoğraflarını bulamadım. Bulunca ekleyeceğim. Biraz geri kaldım bu çeyiz işinde. Eksiğim çok.

Yeni cicilerim bunlar da. Aslında ufak tefek parçalar ama çok sevdim ben hepsini. Bu desenlerde almayı düşünüyorum geri kalan ayrıntıların hepsini.

Nihalem

Tuzluk ve biberliğim.

Tepsim

Doğrama tahtam.

topiğin hayırlı olsun hepsi çok güzel güzel günlerde kullan canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…