• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizimin Son Hali Kızlar :)

esraaaaaaaaaa hepsi çok güzel ama ama bu tava ve tencereye bittim yaaa:52::52::52:
ya tava tencere ihtiyacım yok ama bak alasım geldi yine yaa :27::1:
şeyy bu mor tavanın wok tavası var mı canım, benim 1 tane wok tavaya ihtiyacım var da:26:

canım o tencereler çok minik minicik oyuncak gibi :1: vok olanı var mı hiç bilmiyorum :26:

Tchibo'dan son aldıklarım bir kaç parça bişeylerim daha var onlar daha sonra :)

Takım Yapmaya Çalıştım :)

$Yeþil Takýmým.webp

yine cici bici şeyler almışsın allah güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin canım ::)

Tertibimin çeyizineee kız tarafından koca biiiir Maşallaah geliyooor :) :nazar: :128: :61:

Az Önce Yine Dayanamayıp Aldıgım Mutfak Takımım :12:

$LePari-MutfakTakýmý.webp

ayy bayıldım benim bir önce gelmem lazım :10:

çok güzel :nazar: değmesin

canım o tencereler çok minik minicik oyuncak gibi :1: vok olanı var mı hiç bilmiyorum :26:
olsa da alsam keşke :31::31::31:

Az Önce Yine Dayanamayıp Aldıgım Mutfak Takımım :12:

Eki Görüntüle 320730
ayyy bunun lilasını beğendim almaya kalktım, sonra da vazgeçtim.. çünkü benim setim vardı böyle bitane.. kendime almamak için zor hakim oldum:9: güle güle kullan esracım, aşkerine güzel güzel yemekler yapasın bunlarla inşallah :34:

olsa da alsam keşke :31::31::31:

ayyy bunun lilasını beğendim almaya kalktım, sonra da vazgeçtim.. çünkü benim setim vardı böyle bitane.. kendime almamak için zor hakim oldum:9: güle güle kullan esracım, aşkerine güzel güzel yemekler yapasın bunlarla inşallah :34:

canım ya çok sagol, ya varya benim bir sürü önlüğüm oldu :31:
her begendiğimi alıyorum ya :31:

kendimi tutmam lazım benimde... :31:

Az Önce Bim'den aldığım Kahve Su Bardaklarım :16:

$12 Kiþilik Kahve Su Bardaðý.webp

Son düzenleme:
Bunlarda Dün Korkmaz'dan Aldıklarım :16:

Korkmaz Kesme Tahtam.
$Kesme Tahtam.webp

Korkmaz Rendem.
$Korkmaz Rendem.webp

vee Korkmaz Maxi Çaydanlık.
$Korkmaz Çaydanlýk Seti.webp

Son düzenleme:
maaşallah maaşallah Allah nazarlardan saklasın çok cici şeyler almışsın. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :61:

Mrb cnm, bunların boyu nasıll normal su bardağı büyüklüğündemi yoksa minimi??

Normal Su bardakları boyutunda değil, daha küçük ama çokta mini değil :)
Kahve yanına su koymak için ..

maaşallah maaşallah Allah nazarlardan saklasın çok cici şeyler almışsın. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :61:

:nazar:
Saolasın canım :16: Amin Cümlemize İnşaAllah :)

Canım Korkmazdan ben de doğrama tahtası aldım güzel günlerde kullanırız inşallah :D Aldıkların çok neşeli her daim neşeli olun inşallah :D:39:

Canım Korkmazdan ben de doğrama tahtası aldım güzel günlerde kullanırız inşallah :D Aldıkların çok neşeli her daim neşeli olun inşallah :D:39:

çok güzeldi görünce dayanamadım, iyiki almışım çok sağlam bişeye benziyor :12:
Amin Canım ya İnşaAllah :31:

Back
X