Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf bende alıcaktım bunlardan bugun bımden ama kalmamıs yemıs yutmuslar sankı hem hatay hem denızmen magazasına baktım yok yok yok yağmur cok yağıyordu yoksa gıdıp dıger magazalarına da bakıcaktım ama ....:2: Benim içimde kaldı umarım bır daha gelır yada baska yerde bulurum ama sen guzel gunlerde kullan canım benımm
Yemek takımın, mandal torban mandalların, masa artün -bernardoların, tüm çeyizin hepsini tek tek güzel günlerde kullan canım beğendim gerçekten.
bu arada kahve su bardaklarını bile düşünmüşsün eksik listeme ekleyeyim hemen![]()
offf bende alıcaktım bunlardan bugun bımden ama kalmamıs yemıs yutmuslar sankı hem hatay hem denızmen magazasına baktım yok yok yok yağmur cok yağıyordu yoksa gıdıp dıger magazalarına da bakıcaktım ama ....:2: Benim içimde kaldı umarım bır daha gelır yada baska yerde bulurum ama sen guzel gunlerde kullan canım benımm
41.5 kere Maşallaaahhhhcanım aldıkların çok güzelll RAbbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
bu arada kahvaltı takımlarımız aynııı ve bernardonun istanbul serisinden benimde bikaç parça bişiyim var
devamını bekliyoruuzzz![]()
çeyizin benim çeyizime çok benziyor.demekki zevklerimiz benzermiş.bakarken kendi eşyalarıma bakar gibi oldum:) evlendinmi bu arada?
Canım maşallah hepsi harika. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Genel olarak İstanbul motifini tercih etmişsin, çizginden de hiç şaşmamışsın:) Güzel seçimlerinden dolayı kutluyorum:))
canım ya ben bayıldım çeyizine süperler benim daha pek bir şeyim yok alırken senin çeyizini örnek alsam sorun olmaz demiçok sevdim hepsini insan bunları görünce bile gülümsüyo
![]()
Kuzummm çeyizlerini görmüştümmmmm bayıldım tekrar baktım istanbul olan hepsi harika bende istiyorum bende bende banane:97:
Maşallah kuzuma güle güle kullan kazasız belasız Allah nazarlardan saklasın![]()
ne sorun olabilir ki aksine, çeyizimi örnek alman beni sevindirir
sende almaya başla biran önce çünkü al all bitmiyor ..
4 gözle senin çeyizini bekliyorum![]()
dugunun ne zaman iyi dizmişsin maşallah![]()
iyi günlerde kullan :)
Maşallah maşallah:) hepsi çok güzel seçimler.
güle güle kullan. yemek takımını çok beğendim bu arada![]()