• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizimin Son Hali Kızlar :)

:nazar::nazar::nazar:Yemek takımın, mandal torban mandalların, masa artün -bernardoların, tüm çeyizin hepsini tek tek güzel günlerde kullan canım beğendim gerçekten.
bu arada kahve su bardaklarını bile düşünmüşsün eksik listeme ekleyeyim hemen:10:

Az Önce Bim'den aldığım Kahve Su Bardaklarım :16:

Eki Görüntüle 321708

:31::31::31: offf bende alıcaktım bunlardan bugun bımden ama kalmamıs yemıs yutmuslar sankı hem hatay hem denızmen magazasına baktım yok yok yok yağmur cok yağıyordu yoksa gıdıp dıger magazalarına da bakıcaktım ama ....:2: Benim içimde kaldı umarım bır daha gelır yada baska yerde bulurum ama sen guzel gunlerde kullan canım benımm

:31::31::31: offf bende alıcaktım bunlardan bugun bımden ama kalmamıs yemıs yutmuslar sankı hem hatay hem denızmen magazasına baktım yok yok yok yağmur cok yağıyordu yoksa gıdıp dıger magazalarına da bakıcaktım ama ....:2: Benim içimde kaldı umarım bır daha gelır yada baska yerde bulurum ama sen guzel gunlerde kullan canım benımm

ben aldım çok güzel valla:))

41.5 kere Maşallaaahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:canım aldıkların çok güzelll RAbbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
bu arada kahvaltı takımlarımız aynııı ve bernardonun istanbul serisinden benimde bikaç parça bişiyim var :16::16::9::9:
devamını bekliyoruuzzz:32::32:

çeyizin benim çeyizime çok benziyor.demekki zevklerimiz benzermiş.bakarken kendi eşyalarıma bakar gibi oldum:) evlendinmi bu arada?

Canım maşallah hepsi harika. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Genel olarak İstanbul motifini tercih etmişsin, çizginden de hiç şaşmamışsın:) Güzel seçimlerinden dolayı kutluyorum:))

:nazar::nazar::nazar:Yemek takımın, mandal torban mandalların, masa artün -bernardoların, tüm çeyizin hepsini tek tek güzel günlerde kullan canım beğendim gerçekten.
bu arada kahve su bardaklarını bile düşünmüşsün eksik listeme ekleyeyim hemen:10:

begenmene çok sevindim :16: hepsini öyle özenle alıyorum ki anlatamam :31: inşaAllah güzel günlerde de kullanmak nasip olur..
kahva su bardaklarını bimde görünce alıverdim hiç aklımda yoktu :)

zaten bim de öyle hep anınıda hominipitülüs yapıyolar :1:
kalmıyor bişey
:1:

41.5 kere Maşallaaahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:canım aldıkların çok güzelll RAbbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
bu arada kahvaltı takımlarımız aynııı ve bernardonun istanbul serisinden benimde bikaç parça bişiyim var :16::16::9::9:
devamını bekliyoruuzzz:32::32:

amin canım inşaallah ..

kahvaltı takımımı ilk aldıgımda begenmiyordum ama sonradan sevmeye basladım :16:
devamı gelecek inşaAllah :)

çeyizin benim çeyizime çok benziyor.demekki zevklerimiz benzermiş.bakarken kendi eşyalarıma bakar gibi oldum:) evlendinmi bu arada?

yok canım daha evlenmedim :)
düğüne daha çok vaar :)

Canım maşallah hepsi harika. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Genel olarak İstanbul motifini tercih etmişsin, çizginden de hiç şaşmamışsın:) Güzel seçimlerinden dolayı kutluyorum:))

teşekkür ediyorum canım :)
istanbul istanbul istanbull :16: aziz istanbullll :16:

canım ya ben bayıldım çeyizine süperler benim daha pek bir şeyim yok alırken senin çeyizini örnek alsam sorun olmaz demi :-)çok sevdim hepsini insan bunları görünce bile gülümsüyo:-)

canım ya ben bayıldım çeyizine süperler benim daha pek bir şeyim yok alırken senin çeyizini örnek alsam sorun olmaz demi :-)çok sevdim hepsini insan bunları görünce bile gülümsüyo:-)

ne sorun olabilir ki aksine, çeyizimi örnek alman beni sevindirir :16:
sende almaya başla biran önce çünkü al all bitmiyor .. :31:
4 gözle senin çeyizini bekliyorum :16:

Kuzummm çeyizlerini görmüştümmmmm bayıldım tekrar baktım istanbul olan hepsi harika bende istiyorum bende bende banane :D :97:

Maşallah kuzuma güle güle kullan kazasız belasız Allah nazarlardan saklasın :nazar:

:52::52:

Kuzummm çeyizlerini görmüştümmmmm bayıldım tekrar baktım istanbul olan hepsi harika bende istiyorum bende bende banane :D :97:

Maşallah kuzuma güle güle kullan kazasız belasız Allah nazarlardan saklasın :nazar:

:52::52:

Canım Benim Ya Allah razı Olsun Çok Sağol :16:
Rabbim Daha Daha Güzellerini Sana Nasip Etsin İnşaAllah :16:

:nazar::nazar::nazar:

ne sorun olabilir ki aksine, çeyizimi örnek alman beni sevindirir :16:
sende almaya başla biran önce çünkü al all bitmiyor .. :31:
4 gözle senin çeyizini bekliyorum :16:

benim evlenmeme çooook var ya annem de sürkli moda değişiyor diye almıyor bana bişey:-(çeyizimi koysam da çok zaman sonra koyabilirim galiba şimdilik çok az çeyizim var benim

Back
X