Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar çeyizinize tablo aldınız mı yada almayı düşünüyor musunuz? Doğa manzarılı mı yada hangi tablolar şık duruyor? Ben almak istiyorum ama kararsızım? Sizlerin fikirlerini almak istedim
ben istiyorum ama cok pahalılar yaa :26: 3 parcalı tablolar cok hosuma gidiyor hem şık da durduğunu düşünüyorum salona ayrı bi hava katıyor ama işte bilmiyorum şimdiden bişi demek zor alıcaklarımı bi alayımda param kalırsa alırım artıkk
görmedim canım onları ben nettenbaktım bi kac sitede fiyatlar 200 civarı acıkcası o kadar alınacak seyim varki şu günlerde sevgilime söylüom alsana alsana diee
sizin orda ucuzmus.. benim bulunduğum yerde zaten öyle seyler yok annemlere gittiğimde bide fiyatlara bakayım ben en iisi netten alsam pahalıya gelicek senin fiyatına göre ..
sizin orda ucuzmus.. benim bulunduğum yerde zaten öyle seyler yok annemlere gittiğimde bide fiyatlara bakayım ben en iisi netten alsam pahalıya gelicek senin fiyatına göre ..
Ben tablo almadım evim yerleşene kadarda almayı düşünmüyorum çünkü tablo ayna vs gibi eşyalar evde durduğu yere göre değişiyor havası.Bi tabloyu çok çok beğenir alırsın eve astığında hiçbirşeye benzemeyebilir.
bende bi ara takmıştım birsürü siteyi gezdim fiyatları çok uçuktu en sonunda evmanya diye bi siteden indirimde buldum aradığım tonlarda ve hemen aldım. 180 tl den 80 e düşmüştü...henüz elime ulaşmadı sabırsızlıkla bekliyorum bu da resmi
bende bi ara takmıştım birsürü siteyi gezdim fiyatları çok uçuktu en sonunda evmanya diye bi siteden indirimde buldum aradığım tonlarda ve hemen aldım. 180 tl den 80 e düşmüştü...henüz elime ulaşmadı sabırsızlıkla bekliyorum bu da resmi