• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç mi kaldık?

pilavfasulyecacik

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
8
Merhaba kızlar.🌸

Karman çormanım birazcık netleşebilmem için tecrübeli sizlerden fikir almak istedim.🫠

Ağustos ve eylül aylarında deneme yaptık. Ama günlere dikkat etmemiştik açıkçası cahil cesareti hemen olur diye düşünmüştük ahahahah. Sonra tabi biraz araştırmalar yumurtlama günleri vs bilgilendim. Ama hevesim kaçmıştı takip etmedim. Korunmasız ilişkiye devam ettik ama pepapp takvimine göre hiç yumurtlama günlerime denk gelmemişiz. Bu ay çok strese girmeden takvime göre sadece o haftayı değerlendirmek istedim. Yani ovülasyon testi yapmadım.

2 şubat ilk regl günüm. Düzenli 28 günlük döngüm var. Takvime göre 10-17 şubat aralığını değerlendirmemiz gerekiyordu ama koşturmacadan yan yana gelemedik sadece 14 ve 15 şubatta ilişki oldu. En yüksek ihtimalli günler aslında ama içimden bir ses geç kaldık diyor.🥲 Yumurtlama akıntım sanki 13ünde tamamen bitmişti gibi. Daha şimdiden belirti aramaya başladım kendime “dur stres yapma” diyorum ama yok engel olamıyorum.🤭 Sizce ihtimalim var mı?

Takvim uygulamaları genelde şaşıyor, lh testleriyle yumurtlamanı takip etmeni öneririm daha iyi sonuç alırsın. Adet bitiminden sonra gün aşırı pik öncesi pik ve silinme gördüğün gün yani toplam 3 gün üst üste değerlendirirsen ihtimalin artar

Takvim uygulamaları genelde şaşıyor, lh testleriyle yumurtlamanı takip etmeni öneririm daha iyi sonuç alırsın. Adet bitiminden sonra gün aşırı pik öncesi pik ve silinme gördüğün gün yani toplam 3 gün üst üste değerlendirirsen ihtimalin artar
Bugün sipariş verdim… Olmadıysa regli bekle, bitmesini bekle, sonraki regli bekle derken şimdiden üzülüyorum daralıyorum ya.😞

Bugün sipariş verdim… Olmadıysa regli bekle, bitmesini bekle, sonraki regli bekle derken şimdiden üzülüyorum daralıyorum ya.😞
Benim de 25 ocak regl günümdü, 5-6 şubatta pik gördüm yani 11. Gün yumurtladım halbuki uygulamada 8 şubat görünüyordu 28 gün çünkü döngüm. Uygulamaya kaldaydı iş işten geçmişti, ama sperm içerde 5 güne yakın kalıyor yumurtada 12-24 saat oldugundan ola da bilir belli olmaz 💕Hiç karamsar olmayın zaman hızlıca geçiyor regl bittikten sonra iki güne bir mutlaka ilişkiye başlayın ama tabi inşallah kullanmaya gerek olmadan bu ay güzel haberi alırsınız

Benim de 25 ocak regl günümdü, 5-6 şubatta pik gördüm yani 11. Gün yumurtladım halbuki uygulamada 8 şubat görünüyordu 28 gün çünkü döngüm. Uygulamaya kaldaydı iş işten geçmişti, ama sperm içerde 5 güne yakın kalıyor yumurtada 12-24 saat oldugundan ola da bilir belli olmaz 💕Hiç karamsar olmayın zaman hızlıca geçiyor regl bittikten sonra iki güne bir mutlaka ilişkiye başlayın ama tabi inşallah kullanmaya gerek olmadan bu ay güzel haberi alırsınız
İnşallah. Kimsenin gözü yollarda kalmasın, isteyen herkese nasip olsun.♥️ Keşke dizilerdeki gibi olsa ahahahah

İnşallah. Kimsenin gözü yollarda kalmasın, isteyen herkese nasip olsun.♥️ Keşke dizilerdeki gibi olsa ahahahah
Dimi tek gecede olsa bitse falan hepimiz öyle sanıyorduk ama o iş öyle değilmiş maalesef 😅 inşallah isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla olsun💕

Back
X