• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizlere devammm :)))

Çook teşekkür ederiim Çok güzel bi destekti benim için :)
15 ay taksit ayda 120 tlye falan geliyo çok fazla para harcıyorum elde avuçta hiç bişi kalmıyo param değerlenir diye düşündüm
bu bitsin herşeyimi tamamlıcam yavaş yavaş :)

evet en iyisi öyle yapmak mutfak kısmını tamamlamak biraz tuzlu oluyor napalım birden alamayız ki hepsini :KK53:

Hepsi birbirinden guzellbornoz takimlarina bayildimm:)) ben daha evli değilim ama sozlenicem annem dediki çeyiz zamanki herseyini cikar bir anda aliriz dedi ben de tamam dedim :) ama gecelik aliyorum şimdiden :D

Hepsi birbirinden guzellbornoz takimlarina bayildimm:)) ben daha evli değilim ama sozlenicem annem dediki çeyiz zamanki herseyini cikar bir anda aliriz dedi ben de tamam dedim :) ama gecelik aliyorum şimdiden :D

Çok teşekkür ediyorum bende çok seviyorum bornoz takımımı çok beğenerek almıştım ama daha kullanmak nasip olmadı:D gecelik almayı çok seviyorum daha vardı ama çok açık olanları koymak istemedim:KK23::cool:

Çok teşekkür ediyorum bende çok seviyorum bornoz takımımı çok beğenerek almıştım ama daha kullanmak nasip olmadı:D gecelik almayı çok seviyorum daha vardı ama çok açık olanları koymak istemedim:KK23::cool:
Hayirlisiyla kullanirsin insallah:) ozellikle dantel hastasiyimmmm:D

Hayirli olsun tatlim bende karacadan ceyiz seti aldim kare olandan 2.400liraya aldim ama

Back
X