çeyizlerim aldıkça ekleyecegim.)

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
$11 (15).webp $11 (18).webp $11 (20).webp Eki Görüntüle 423250 $11 (13).webp Eki Görüntüle 423247 $11 (16).webp $11 (5).webp $11 (12).webp $11 (14).webp $11 (17).webp $11 (11).webp Eki Görüntüle 423248 $11 (3).webp $11 (4).webp $11 (19).webp $11 (7).webp $11 (2).webp $11 (10).webp Eki Görüntüle 423262

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çeyizlerinin hepsi çok güzel büyük parçaların çoğunu aradan çıkarmışsın güle güle kullanırsın inş:)

hepside çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn benimde haziran başı nişanım olucak aylüldede düğünüm ve beyaz eşyalar harici hiçbirşeyimiz yok nasıl yetiştiricem bakalım nişan sonrası koşturmacalı günler beni bekliyo ama olsunn güzel,heyecanlı telaşlar ,hiç yorulmam gibime geliyo ama bakalım :8:

hepside çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn benimde haziran başı nişanım olucak aylüldede düğünüm ve beyaz eşyalar harici hiçbirşeyimiz yok nasıl yetiştiricem bakalım nişan sonrası koşturmacalı günler beni bekliyo ama olsunn güzel,heyecanlı telaşlar ,hiç yorulmam gibime geliyo ama bakalım :8:

tşk tatlım bunlar tatlı telaşlar benım dugunum 26 agustosda allah kısmet ederse ve cook heycanlıyım ceyızlerımı tamamlamaya calısıyorum
cok eksıkgım var ama alıyorum yavas yavas bız dugune 1 ay kala yerlestırıcez evı acele etmıyoruz o yuzden ama gunler cabuk gecıyo
allah kolaylık versın hepımıze

zebra desenli battaniyene bayıldımm
hepsi çok güzell çok güzel bir başlangıç olmuş, umarım topicini güncel tutarsın, takipteyim :)

Güleee güle kullanmak nasip etsin Allah'ım :):16::nazar:

zebra desenli battaniyene bayıldımm
hepsi çok güzell çok güzel bir başlangıç olmuş, umarım topicini güncel tutarsın, takipteyim :)

Güleee güle kullanmak nasip etsin Allah'ım :):16::nazar:

teşekkurler canım daha almam gereken cok sey var eklemeye devamm bu ay ıkea alısverısım olcak mesela al al bıtmıyo zaten:))

Back
X