Ceyizlerim :)) Kizlar yardim edin eksik bisee varmii dahaaa

Canım maaşallah her şeyin çok güzel.Özellikle ekmek kızartma-tost makinesi vb.den oluşan sete bayıldım..Aşkla iyi günlerde kullan hepsini..

Öncelikle hayırlı olsun hepsi çok güzel görünüyor. Günlük-misafirlik ayrımı yapmadan kullanacaksın sanırım kalabalık olmaz aslında çok mantıklı :)

cnm hayırlısı olsun çok güzel şeyler almışsın güzel günlerde kullanın inş

havluların çok az bir iki takım daha al, mutfak için havlu peçeteler al, günlük ve misafirlik dertsiz masa örtüleri al en az 2 ad, meşrubat bardağı 2 takım alabilirsin günlük yemek tk, günlük çkb takımı, salonun için takım al , bir iki tane daha nevresim yorgan ve uyku seti al cnm şimdilik aklıma gelenler bunlar

öncelikle hayırlı olsun çok güzeller allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin :)

Canım maaşallah her şeyin çok güzel.Özellikle ekmek kızartma-tost makinesi vb.den oluşan sete bayıldım..Aşkla iyi günlerde kullan hepsini..

cok tskl ederim cnm :)) evtt bi senedir var her zaman bakiyiorum hala bikamadimm amin insallah

Öncelikle hayırlı olsun hepsi çok güzel görünüyor. Günlük-misafirlik ayrımı yapmadan kullanacaksın sanırım kalabalık olmaz aslında çok mantıklı :)

tskler sgl :)) evt ilk basta almaya düsünmüyorum... ev kücük olucak.. ve almanyada yasicagimiz icin burda pek msiafirler olmicak sanirim :))

10 tane el havlusu 4 tane dus havlusu var.. ama tabi daha fazla alsam ii olur.. mutfak icin havli peceterl ve masa örtüleri hic aklima gelmedi iyii fikir bunuu bidakine keisnlikle alcm:) yazdmm kagidn üstüne
simdilik daha fazla ckb takim almaya düsnmüyirum evim cok kücük olucak ilerde ama 3-4 sene sonra büüyk yere tasindigmda insallah eksiklermi tamamlicam
geriside planimda vardi amaa unutmusum iste

sgl cnm kendini bukadar yordugun icin cok yaridm ettin bana masimm gelsnn hemen dvm edicmm

rica ederim cnm hiçte yorulmadım zevkle yazdım eksiklerini aklına getidiğim için çok sevindim cnm

herşeyin çok güzel bayıldım özellikle küçük ev aletlerineee bu arada waffle makinanın markasını öğrenebilirmiyimmm

Süperler tacin morlu carsafinin aynisini bende aldim bu hafta kismetse sercez evimize bitanemleeee az kaldiiii o tost makinenin aynisindan bende alcaktim kararsiz kaldim
Allah iyi günlerde kullanmayi nasip eder insallah :)

hepside birbirinden güzel canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…