cok güzeller allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah..
dügün nezaman canim? söz nisan varmi? asker yapiyor sanirim eniste yukarda okudum.. allah kavustursun canim
Canım Benim ya çeyizlerine bayıldım hayran kaldımm
bende tupperware almak istiyorum artıkk
bu yaz bütün tupperrlarıı alıcammmm
Rabbim bi ömür sevdiceğinle mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşaAllah
cnm keşke ne olduğu yassaydın bazı şeyler ne anlamadım neyse herşeyin çok güzel bornoz takımınıza bayıldım geceliğinde çok sekssi bu arada hadi bakalımgüle güle kullan ii günlerde inş
hepsi çok güzel...beyaz yatak örtün çok güzel taç madam ben de gold var çok hoş duruyo günlük için almıştım ama daha kullanmaya sıra gelmedi...iyi günlerde kullan canım
hepsi çok güzelllerr Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah ..
Canım çok guzel ceyızcıklerın gule gule askla kullanın ınsallah. Çeyiz askını Allah herkese yasatsın
hepsı ck hos cnm gule gule kulln ınsaalh askerın nerede askerlk ypıo
manısa merkez batı kışla cnm acemılıkte
Güle güle kullan tatlım çeyizleri çok hoş hepsi.
Allah kavustursun canım benımkıde ıstanbul pendık kısa donem son 55 gunumz kaldı bızımde bı asker yarenı gorunce ıcım bır hos oluobende senn gbı ceyız hazrlgndaym rabbm hayırlısıyla hersyı yolunda gotururse agız tadıyla ...hersy cokk guzl bu arada sevdıcenle guzel gunlerde kulln
ne gzel kısa dönem askerlık yapması olsun gene aklın kalmıo değildir çoğu gtmıs azı kalmıs bnmkının daha acemılığı btmedi onumde koskoca 14 ay var ıns duserde askerlık hayırlısıyla şölen olur şölen :).tskkr ederm cnmm daha ıyılerı senın solsun :)
amınnn canım amın ınsallah duser de askerınde yararlanır ınan ıster kısa ıster uzun olsun sonucta adı hasret olunca 1gun bıle ınsana esaret gbı gelıodarısı sana ınsallah carcabuk gecsın gunlerın bende toprlıyorum ondan snr yayınlıcam ınsallah kısmetse ceyızcıklerımı
askerden sonra canım kısmetse hersey yavas yavaş topluyrm ıste bende böle ufak tefek :) iyi dileklerin için çok tesekkr ederım canım
valla iyi ediyorsun canim.. bende basladim ceyiz isine mutfagi bitirdim sayilir.. yavas yavas alip alip koyuyorum ucuz yada beyendigimi görünce
cünkü hepsini bir anda almaya kalksan hem kafayi yirsin telastan stressten hemde bi dünya para gider.. indirimlerden faydalanmak varken ne gerek var birden almaya :) hihi
allah kavustursun canim.. 2012ye son 25 kaldi allahin izniyle:) seneyede girelim su gibi akip gecer zaman.. bizimde tarih daha belli degil nisanlimin isini bekliyoruz
pozisyon degistirecek.. ama nikahimiz ekim gibi olacak :) allahin izniyle insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?