• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizlik :(

Seneler önce ceyiz hazirladinmi, seneler sonra hepsini bidaha aliyorsun... Para biriktirin toptan alin dügüne az bi zaman kala...:ssz:

Ven 2 ay icinde halletim , dantel vs asla para vermedim gereksiz cunku kullanissiz..
Ama diger seyleri alabilirsin daha zamaninda var bir sene ...
Her ay biraz alirsan olur biter.
çok sağolun içim ferahladı yorumları gördükçe yoksa kafayı yicektim düşünmekten

ben varım:)) Benim erkek arkadaşımın yorganı filan bile var çeyizlik:KK53:.Ama ben bi şi yapmıyorum annem yapma dediğim halde dantel örüyor .Eşya alınır ya sorun giibi görme bence zaten alıyorsun sonra 3-5 ay geçmiş yeni değişik çıkmış oluyor filan gereksiz.
benim annemde hiç sanki beni vermicek gibi umursamıyor fazla dantel yapmasını bende istemezdim ama bi kız çeyizinde dantel olması gerekiyor yine canım dediğin gibi hep yeni şeyler çıkıyor ama sabit şeyleri almak gerek yinede :)

Seneler önce ceyiz hazirladinmi, seneler sonra hepsini bidaha aliyorsun... Para biriktirin toptan alin dügüne az bi zaman kala...:KK14:
annemde öyle diyor da birikimde yapmıyor bende işi bıraktım çalışıyorken aldım yine 3 5 parça bişey ama şimdi bende atamıyorum kenara para annem zaten çayizi hiç umursamıyo evlenmicem gibi geliyor ona

yok canım mutfak ihtiyaçları, yastık mevresim yani kız çeyizinde ne gereklise onları. mutfak ihtiyaçları zaten nasıl bitiriceğimi bilmiyorum
Bilmem biz de kız tarafı bütün beyaz eşyayı aynı zamanda oturma odası için oturma odasında alır o yüzden sordum zaten.:KK68:

Ben de taksit taksit yavaş yavaş öderim diye yıllar öncesinden beyaz eşyalarımı yatakodası takımımı, mutfak eşyalarımı aldım, sonra da aynı benim gibi düşünmüş bir adam buldum, her şeyden çifter çifter oldu, bileydim çatır çatır yerdim o paraları taksit ödeyeceğim diye canım çıktı kaç senedir :KK53:

Aynen oyle millet kudurmus sapiklik pesinde cogu
kesinlikle canım en son bırakma nedenim buydu bana bara gidelim içelim neler neler diyodu ben tersliyince kötü davranmaya başladı çıktım bende en sonunda şimdi resmi bi yer olmadan asla girmem diyorum

Bilmem biz de kız tarafı bütün beyaz eşyayı aynı zamanda oturma odası için oturma odasında alır o yüzden sordum zaten.:KK68:
bizimde öyleydi galiba canım ama onları takmıyorum evlenirken alırım diye

kesinlikle canım en son bırakma nedenim buydu bana bara gidelim içelim neler neler diyodu ben tersliyince kötü davranmaya başladı çıktım bende en sonunda şimdi resmi bi yer olmadan asla girmem diyorum
Oylede para da lazım be canim evde durunce insan daha kotu oluyor

Ben de taksit taksit yavaş yavaş öderim diye yıllar öncesinden beyaz eşyalarımı yatakodası takımımı, mutfak eşyalarımı aldım, sonra da aynı benim gibi düşünmüş bir adam buldum, her şeyden çifter çifter oldu, bileydim çatır çatır yerdim o paraları taksit ödeyeceğim diye canım çıktı kaç senedir :KK53:
:D olsun canım yedekte durur :D

İnternetteki ihtiyac listesini kirp hep.isine omrunce yaramayacak seyler var.oyle ivir zivirlari evlendikten sonra da alabilirsin.ben son 2 ayda aldim ne varsa.daha cok zamanin var.hic sknti yapma kendine:)

annemde öyle diyor da birikimde yapmıyor bende işi bıraktım çalışıyorken aldım yine 3 5 parça bişey ama şimdi bende atamıyorum kenara para annem zaten çayizi hiç umursamıyo evlenmicem gibi geliyor ona
Annenizin umursaması toplu alırız diye düşünüyordur,mesela benim de öyle çok fazla çeyizim yok şuan aday da yok gerçi:KK53: ama annem eğer evlenecek olursan hepsini toptan alırız diyor, şimdi alıp koysak nereye koyacaksın yada şimdi aldığın şeyleri beğenmiyceksin modeli geceçek,yıllar önce alınıp konulan çeyizlerin bir süre sonra modası geçti diye tekrar dan alanlar var.

İnternetteki ihtiyac listesini kirp hep.isine omrunce yaramayacak seyler var.oyle ivir zivirlari evlendikten sonra da alabilirsin.ben son 2 ayda aldim ne varsa.daha cok zamanin var.hic sknti yapma kendine:)
internetteki ihtiyaç listesini görünce içim karardı zaten canım teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)

ortada aday adayim bile yok ceyiz namina ignem bile yok. hafiften alayim dursun kosede diye de dusunemiyorum.cunku annem bi gun hic evlendirmeyecegini soyluyor ertesi gun torundan bahsediyor :) bazi yorelerde gelenektir besikte ceyiz yapilirmis hic unutmam ortaokulda bir arkadasima gittim bi sandik yelekler cetikler danteller havlular. hatta afedersiniz geceliklerini camasirlarini bile almis annesi. herkese de gosteriyorlardi. o zaman yas 11 simdi 20. ikimiz de yalnizlar kervaninda :)

ortada aday adayim bile yok ceyiz namina ignem bile yok. hafiften alayim dursun kosede diye de dusunemiyorum.cunku annem bi gun hic evlendirmeyecegini soyluyor ertesi gun torundan bahsediyor :) bazi yorelerde gelenektir besikte ceyiz yapilirmis hic unutmam ortaokulda bir arkadasima gittim bi sandik yelekler cetikler danteller havlular. hatta afedersiniz geceliklerini camasirlarini bile almis annesi. herkese de gosteriyorlardi. o zaman yas 11 simdi 20. ikimiz de yalnizlar kervaninda :)
Bizde de böyle, bohça bohça bebekliğimden beri durur, hiç de sevmem kullanmayacağım muhtemelen çoğunu ama yapılmış işte zamanında..

Ya o cok sacma zaten.hicbisey olmasa modasi geciyo.ani diye dolap bekliyo bosu bosuna.anneler oyle.okul bitti evlenirsen vururum seni dedi.evlendim.hemen cocuk yaparsan keserim seni.9 ay sonra hamile kaldim.simdi anaaaneemmm diye boguruyo surekli cocuga beni falan unuttu.

Back
X