• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizlik :(

çalışıyodum canım bi sebepten dolayı işten ayrıldım şimdi şirket tarzı güvenebilir bi yer olmadıkça girmeyi düşünmüyorum. bende azar azar başlıcam artık bi yerden teşekkür ederim yorum için canım

Evet canim, yavas yavas alman hatta dahi iyi oluyor. Yillar önce çeyizine baslasaydin simdi birçok seyi zevkine göre uymiyacakt. Insallah hersey istedigin gibi olur canim. Fazla stress yapma, hepimiz bu yollardan geçtik :) Simdiden bol bol mutluluklar dilerim size.

annem meraklıdır bakar ya, ve bende çok hevesleniyorum açıkcası ama annem hiç konusunu açmayınca ister istemez utanıyorum

ne guzel ya bende istiyorummm:KK23::KK23:
Alırsın yaa kendin git al. Annenle olması şart değil. Görürsede görür;)

Bizim evde az önce isteme tarihi konuşuldu.. Benimde Çeyiz namına 1 iğnem yok.. telaş etme hepsini yaparsın .. da bu devirde dantel kalmadı ki.. sandikta sararak şeyleri zaten alma .. olmasada olur.. arkadaşların dediği gibi eksikler 1 haftada alınır.. sen yeterki evliliğe ruhen hazır ol..

annem meraklıdır bakar ya, ve bende çok hevesleniyorum açıkcası ama annem hiç konusunu açmayınca ister istemez utanıyorum

ne guzel ya bende istiyorummm:KK23::KK23:
normal çeyizim yok ama onlardan baya var canım :D annem gördü çeyizime aldım dedim bişey demedi olcak şeyler bunlar utanmana hiç gerek yok canım

Bizim evde az önce isteme tarihi konuşuldu.. Benimde Çeyiz namına 1 iğnem yok.. telaş etme hepsini yaparsın .. da bu devirde dantel kalmadı ki.. sandikta sararak şeyleri zaten alma .. olmasada olur.. arkadaşların dediği gibi eksikler 1 haftada alınır.. sen yeterki evliliğe ruhen hazır ol..
dantel canım kullanmam zaten ama yinede çeyiz ya nunumelik bir tane bile olsun istiyorum. sanada mutluluklar diliyorum canım :)

Evet canim, yavas yavas alman hatta dahi iyi oluyor. Yillar önce çeyizine baslasaydin simdi birçok seyi zevkine göre uymiyacakt. Insallah hersey istedigin gibi olur canim. Fazla stress yapma, hepimiz bu yollardan geçtik :) Simdiden bol bol mutluluklar dilerim size.
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için :)

mutlaka para kazanmalı her kadın...
ufak ufak köşeye para atıp toplu alırsın..
benim de hiçbir şeyim yok..
iyi ki de yıllar önce almamışım, her sene moda değişiyor, fikirler zevkler değişiyor...

mutlaka para kazanmalı her kadın...
ufak ufak köşeye para atıp toplu alırsın..
benim de hiçbir şeyim yok..
iyi ki de yıllar önce almamışım, her sene moda değişiyor, fikirler zevkler değişiyor...
çok haklısın canım çalışıyodum zaten ama bi sebepten dolayı işten ayrıldım şimdi doğru düzgün güvenebilir bi iş olmadan girmem diyorum. evet her sene değişiyor ama önümde çok yıllar yok nasipse, ondan telaşa düştüm bi ama burda ki yorumlar sağolsun içimi rahatlattı

çok haklısın canım çalışıyodum zaten ama bi sebepten dolayı işten ayrıldım şimdi doğru düzgün güvenebilir bi iş olmadan girmem diyorum. evet her sene değişiyor ama önümde çok yıllar yok nasipse, ondan telaşa düştüm bi ama burda ki yorumlar sağolsun içimi rahatlattı
toplu alırsan indirim falan da olur, panik yapma :)

dantel canım kullanmam zaten ama yinede çeyiz ya nunumelik bir tane bile olsun istiyorum. sanada mutluluklar diliyorum canım :)

Bende sana mutluluklar dılerım.. numunelik bısey yapılır elbet telaşlanma :)

takma kafana Allah yardım ediyor bir şekilde hepsi olur hem çeyiz çok mu önemli önemli olan mutluluk anlaşmak uyum

Maddi hazirliginiz varsa 3 gunde bile tamamlanir hersey.
Acele etmeye gerek yokki. Ha begendigin seyleri al şimdiden zaten sonradan eksik cok cikiyo :)
Ben evlendigimde suzgecim renden bicagim filan yoktu ufak tefek seyler ama unutmusuz almayi :))

Bence sıkmayın canınızı taksitle alabilirsiniz.hem bu kez ne lazımsa alınır fuzuli eşya almaktan kurtulursunuz.
Benim anam sağolsun biz daha minnak bebeyken almaya başlamış niyeyse:) İnan koyacak yer sıkıntısından çatlayacağım.Düşün Kızıma ayırdığım takımlarım bile var:) Ne işime yarıyor koca bir hiç.
örnek: 50 tane havlu. yani anacığım benim ömrüm boyunca kullanacaklarımı stok etmiş.:)

merhaba herkese erkek arkadaşım şubatta nasipse askere gidicek. bu gün annesine gittik düğünden çeyizden falan açıldı konu erkek arkadaşımın çeyizinde olanları saydılar nerdeyse hepsi tam. askere gidince hazırlıklara başlarız dedi kayınvalidem seneye düğün düşünüyoruz nasipse, ama benim çeyizlik namına bişeyim yok. Çalıştıklarımla almaya çalıştıklarım var ama eksiklerim o kadar çok ki dantelim bile yok annem fazla umursamıyo alınır hepsini toplu alırız falan diyor ama millet kaç sene öncesinden anca tamamlıyor benim gibi olan var mı aranızda içim içimi yiyor. Burda bide liste vardı çeyizde alıncaklar diye onu görünce içim iyice karardı. alınacak öyle çok şey var ki benim gibi olupta çeyizini sonradan yapan varmı arkadaşlar? okuduğunuz için teşekkür ederim

dantel mi kaldı yaaa :D :D :D

Ev kurmak 2-3 günlük iş, büyütmeyin gözünüzde.

Biraz bilinçli çıkın yalnız, kafanızda az çok bir şeyler olsun.

Araba ve para olduktan sonra a'dan z'ye 1 günde bile halledilir.

merhaba herkese erkek arkadaşım şubatta nasipse askere gidicek. bu gün annesine gittik düğünden çeyizden falan açıldı konu erkek arkadaşımın çeyizinde olanları saydılar nerdeyse hepsi tam. askere gidince hazırlıklara başlarız dedi kayınvalidem seneye düğün düşünüyoruz nasipse, ama benim çeyizlik namına bişeyim yok. Çalıştıklarımla almaya çalıştıklarım var ama eksiklerim o kadar çok ki dantelim bile yok annem fazla umursamıyo alınır hepsini toplu alırız falan diyor ama millet kaç sene öncesinden anca tamamlıyor benim gibi olan var mı aranızda içim içimi yiyor. Burda bide liste vardı çeyizde alıncaklar diye onu görünce içim iyice karardı. alınacak öyle çok şey var ki benim gibi olupta çeyizini sonradan yapan varmı arkadaşlar? okuduğunuz için teşekkür ederim
ben hepsini bir günde aldım ve 1 senede ödedim...çok abartmaya gerek yok... gerekli olanalrı al ıvır zıvırları zamanla alırsın... kasma kendini...hepsi hallolur... annemin yaptığı danteller vardı hiç birini kullanmadım...kendi aldığım hazır örtüleri kullanıyorum ....

yok canım mutfak ihtiyaçları, yastık mevresim yani kız çeyizinde ne gereklise onları. mutfak ihtiyaçları zaten nasıl bitiriceğimi bilmiyorum
benim de hiç çeyizim yok hoş ortada aday da yok. mutfak eşyaları için başlangıç olarak ben olsam bir tencere takımı, bir yemek takımı, bir de günlük yemek takımı. bahsettiklerim böyle aşırı pahalı olanlardan değil gündelik kullanılabilecek zücaciyelerden alabileceğin takımlar yani.çatal bıçak kaşık takımı ama onlarda böyle milyarlık mobilyalı falan olanlardan değil. tamam oldu bitti bile. gerisi sonra yavaş yavaş alınır.

oooo ben 9 aylık evliyim hala dantelim yok çok laf ettiler ev çıplak duruyo dediler zorla gittim bir takım aldım oda dantel değil yani. evin eksiği hiç bitmez hayatım sıkıntı yapma kendine.
para bol olsa vakit bol olsa yetişir sadece
ben hem çalışıyordum hemde hesaplı olsun istiyordum bir de ne ablam ne annem yardım etti çeyizimi ben kendim yaptım yarım yamalak rabbim sağlık huzur versin gerisi olur inşallah

Tatlim artik her keseye uygun ceyizlikler oldugu gibi hemen hepsini 1 gunde bile alabilirsin.Biz annemle hepsini nisandan sonra almaya basladik.Hatta cok cok keyifliydi oyle olmasi cunku hem senin zevkine gore oluyor hem de icine sinerek aliyorsun.Simdiden tebrik ederim.

Back
X