• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inanmiyorum, dedigi hastalik HPV miymis? Ben eski konusuna ne yaparsin bilmem ama esine bulasici bir hastaliksa bu onu soylemekle yukumlusun demistim, cevap vermemisti. Adam onu bakire sanarken bulasici hastaligi oldugunu soylememek nasil bir dusunce bicimi inanamiyorum gercekten.
Evet malesef dürüst olmak en doğrusu sağlık sonuçta karşıdakine seçim yapma hakkı verilmeli

Kadın cinayetiyle bağlantıyı kuramadım. Adama zaten birlikte olmayacağız dedi boşanalım dediler ilk gece ok, neden cinayete kurban gidecek. 3 ay anlattı burada korkmadı da, şimdi mi korktu ?
Bakire olmadığını söylememiş, regl zamanına denk getirmeye çalışıyormuş ondan olabilir sanırım ben de sonuna yetişemedim konunun bu kadar öğrenebildim

Bakire olmadığını söylememiş, regl zamanına denk getirmeye çalışıyormuş ondan olabilir sanırım ben de sonuna yetişemedim konunun bu kadar öğrenebildim
kaç yaşında adam gerizekalı mı adet kanıyla diğer mevzuyu ayırt edemeyecek mi ? ayy çok saçma sanki herşey sahteydi ya , ilk konusuna da yazmıştım. Pembe dizi gibi bişey yazıyordu sanki..

Canım kötü bişey demedim bende eski eşimden kaptım seni anlıyorum hpv ile damgalamiyorum asla kimseyi bende yaşadım cok şükür atlattım tedavisi olan bişey sende üzülme bende kötü şeyler yasadim ama geçiyor emin ol, öldürülmek konusunda neyi kastettiğini anlayamadim ama?
Ya siz böyle yazınca gerçekten pişman oldum yazdığıma, malum konunun sahibinin yaptığı çirkin manipülasyonları kastederek ironi yapmıştım sadece, hani banlandı ama burada olsaydı böyle derdi gibisinden. Tam ifade edememişim sanırım ki yanlış anlaşıldı yorumum birçok arkadaş tarafından da. En ufak bir yanlış kelimem dahi olduysa çok çok özür dilerim. Çok geçmiş olsun size allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

İlginç Ceylanın adı geçen her konu mesaj patlaması yaşıyor.🤔
Banlı halı bile reyting yapıyor 😒
Biri Daha vardı böyle genç polis sevgilisi vardı onun da konuları tartismaya açık olunca çok mesaj alıyordu 😄 aklıma o geldi

İfşa olduğunu sanmam ama bir üyenin beyanından dolayı tedbiren konunun tamamen silinmesi yerinde oldu. Ceylanın yaptıkları yanlıştı ama başına kötü birşey gelmesin o kadar da değil. bu yaşadıklarından ders çıkarır bir daha kimseyi kullanmaz, toparlanır inşallah.

Biri de bana hayrına şu konuşulan Dark Zeynep olayını anlatabilir mi çok merak ettim o_O
Sözde manyak bir kocası ve kv vardı. Kv öldü. Kocası çekyatı mı ne yakmıştı. En sonunda bir üye o gün ölenlerin listesine baktı da fake olduğu ortaya çıktı. Üyenin adı da dark Zeynep değil. O dark bizim darkmore darkmore . Ona ithafen yazıldığı için öyle demiş yazan kişi ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X