- 27 Temmuz 2019
- 2.712
- 9.197
- 158
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Bilmiyorum, kendi evliliğimden önce kağıt vermişlerdi yaptırılacak testler falan yazıyordu. Gittik sağlık ocağına kan falan vermiştik. Hepsi yazıyordu.Nikah işlemlerini sadece erkekler halledebiliyormuş diye duymuştum. Eğer öyle bir şey varsa aşırı saçma
anlık geyikçilerArada bir konu sahibinin profiline bakıyorum, tek o banlanırsa güvendeyiz demektir.
Ano benimki günlerce sürdü ya. Biliyordum mucizevi bişey vardı bende. Ultra bakireymişim meğersem.Aşkım o kadar bakireymişim ki günlerdir geçmiyorultra bakire
Chelzy sen Müge'yi hatırlıyor musun?
Aynen ben 10 güm yokum sen yarin gelirsinadaletin bu mu dünya o kadarda eglendiriyorun sizi
Keşke benimde öyle olsaDaha bugün açıldı. 1 hafta yokum en az.
Ben olsam üstüne 300 gr ultra bekaret altını isterdim. Kutsal bakire.Ano benimki günlerce sürdü ya. Biliyordum mucizevi bişey vardı bende. Ultra bakireymişim meğersem.
Yahu şu bekareti regl kanıyla kandırma kısmında, hadi ilk gün oldu bitti adamı bildiğin aldattı diyelim. Sonraki günler alttan alttan foşur foşur akan kanı nasıl açıklayacaktı arkadaş acaba? Neresinden tutsan elinde kalıyor.
Aşkım nasssıl erkeksen artık, günlerce sürdü mü diyecek ne diyecek?
Nikahtan önce bir yığın test yapıyorlar, bulaşıcı hastalık tarzı şeyler de var. E bu kadının hastalığı orada çıkmadı mı? Nasıl adamdan bulaşmış gibi rol kesecekti?
Sanırım baya baya troldü ya.
Mantığı hiç oturmuyor. Bilemedim.
Kız mügeyi nasıl hatırlamıyorsun müritleri vardı burda mügehatunYok canim hatirlamiyorum onu bak
Bi arada siyasette banlanma kalkmisti.Ne kufur kiyamet girmistik birbirimize
Vicdanına bırakıyorum yönetimin....Keşke benimde öyle olsa
Kendi kendine mektuplar yazıyordu alcögfkjdkfgöflfKız mügeyi nasıl hatırlamıyorsun müritleri vardı burda mügehatun
Değil mi? Wattpad a yazar gibi yazıyordu.Kız mügeyi nasıl hatırlamıyorsun müritleri vardı burda mügehatun
Kız mügeyi nasıl hatırlamıyorsun müritleri vardı burda mügehatun
Bdv de ki dertler tımarhanelik seviyede olunca normaldir yani milletin çayını çekirdeğini alıp kendinden geçmesiBu nasıl bir derdim varGeyik bölümüne taşınsa bari
ahhh “jlo“
Leoparlı tayt ve Gırgır gibi ancazCeylan geçmişi yad ettirdin bunca üyeye, sende unutulmazlar arasında yerini alacaksın.
Adet kanıyla koca kandırmayı planlayan iyi yürekli Ceylan
Günlük yerli diziDeğil mi? Wattpad a yazar gibi yazıyordu.
Kız mügeyi nasıl hatırlamıyorsun müritleri vardı burda mügehatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?