- Konu Sahibi Postmodernik
-
kadın bakıre degılmıs ben ılıskıden korkuyorum dıye yalanlar soylemıs oncekı konulara bakılırsa adam zengın oldugundan para arzusundan adamla evlenıyor ve evlılıgı ozellıkle regl gunune denk getırmeye calısmalar 3 kez adı nısan attıya cıkacagına 1 gun evlı kalım da bekaretı de aradan cıkarayım adım kotuye cıkmasın planları falan varYa konuda ceylan sacmalamis . Ama adamdan gizli bisey yoktuki. Bosanacam diodu . adamda yalvariomus bosanmiyalim diye. Ifsalik ne var anlamadim
Yaptıklarına hak vermiyorum.
Ama ifşa olursa tek suçlu o değil.
Ifsa ederlerse her türlü hukuki yola başvurabilir.
Ifsa edenlere her türlü maddi manevi tazminatı açabilir. Buraya üye olurken bir sözleşme imzaladık.
Boşa imzalamadık.
Beni savunuyormuş gibi gösterdi bazı üyeler.
Halbuki son konuda çok yapma etme dedim.
Eğer olayların gerçekliğinden şüphe etselerdi konuları kaldırılmazdı diye düşünüyorum. Ama burada yazılanlara bakılınca bende bi şüpheye düştüm.Gozunu seveyim be ifsasi Allah askina
Uyelik gercek olaylar seneryoydu yazdi oynadi milleti cok essek yerine koyuncada Kk nin zehir gibi bir uyesi sen tanidiksin galiba minvalinden yazmis anladigim 26 sayfada falandim uctu konu sonunu bilmiyorum konu kapandi tum konularinida kaldirmislardir guvenlik icin İnsanlar ne olur ne olmaz diye vebal almak istemiyordur bikkinliktan biraksan ilk onlar ifsa eder dusuncesindeyim (Mune Kazen)
Hangi biriyle ugrassinlar
Ben okudum sizn yorumları diğer konuda yansli yapiorsun yapma doğruyu soyle diye vazgeçirmeye çalısmissiniz hatta amacım yanlış yapmadan vazgeçirmek güzelce demissiniz. Bende sizi tebrik ediyorum keşke dinleseydi konu sahibi sizde iyi niyetinizi kaybetmeyinBen savunmuyorum. Önceki konuda çok yazdım vebal alacaksın etik değil diye. Buradan eski tanıdığım diye çok yardımcı olmaya çalıştım. Ona bile laf ettiler. Halbuki niyetim iyiydi. Burada bile neden savunuyorsun diye laf atan var.
Allah'a havale ediyorum. Benim ceylan olmadığım belli. Alnım ak.
Bazı üyeler beni savunmuş diye ortaya attılar beni. Basarili oldular. Onları nicklerini öğrendim. Hepsini engelleyeceğim. Artık asla muhatabım değiller. Beğenmedim deyip geçeceğim. Olmadi üstüme gelirlerse şikayet edeceğim moderatore.
Halbuki yanlı olanlara beğenmedim bile basılmadı.
Size son mesajım. Bu konuya.
Yorumlarımı yaptim.
Bu yeterli olmalı artık.
Lütfen alıntılamayın.
Sadece bir şey talep etmeden olmaz bence. Yapılan bütün düğün masraflarını da ödemeli ceylan. Üstüne tazminat bile vermeli ya neyse.Adam bu yaşananları haketmedi, bir de buradan duyarsa iş çok ileri noktalara gidebilir.
Kadın hiçbir bedel talep etmeden şu evliliği bitirsinler, adam da yoluna baksın kendine kıymet verecek biriyle evlensin. Bunun için başını yakmasın, değmez.
Konu sahibi ise destek almalı
Acındırma yok ortada. Bu kız ifşa olsaydı başına bi şey gelseydi vebali kimin boynuna?Şimdi de acındırmanın mantığı yok diyorum ben de. Ceylan bunlar ortaya çıkarsa bu adamın kendisine şiddet uygulama olasılığını bile bile evlendi. Kendini yakarsın dedik, yapma etme dedik, bu veballe yaşayamazsın dedik, dinlemedi.
Ben okudum sizn yorumları diğer konuda yansli yapiorsun yapma doğruyu soyle diye vazgeçirmeye çalısmissiniz hatta amacım yanlış yapmadan vazgeçirmek güzelce demissiniz. Bende sizi tebrik ediyorum keşke dinleseydi konu sahibi sizde iyi niyetinizi kaybetmeyin
Sagol canim. Umarim adam bu kadindsn kurtulur. Ve kadin cinayeti olmaz Allah korusunkadın bakıre degılmıs ben ılıskıden korkuyorum dıye yalanlar soylemıs oncekı konulara bakılırsa adam zengın oldugundan para arzusundan adamla evlenıyor ve evlılıgı ozellıkle regl gunune denk getırmeye calısmalar 3 kez adı nısan attıya cıkacagına 1 gun evlı kalım da bekaretı de aradan cıkarayım adım kotuye cıkmasın planları falan var
bırde eltımın kolunda su kadar bılezık bana takmadılar bılıyor musunuz dıyor onca seyın ustune
ayrıntıları gozden kacırmıssınız demek kı cok mıde bulandırıcı bır konuydu maalesef
yanı adam ayrıntıları ogrense gercekten facıa cıkabılır
Konuyu okuyarak takip ettim, yorum bile yapamadım.
Başta "Mantık evliliği" diye başlayan konunun ne hale geldiğini okudukça şaştım.
Hadi para için evlenecek, hadi çalışmadan rahat bi hayat istiyor, olabilir her evlilik dinamiği bir değil, kadının da demek evliliğe bakışı böyle dedim ama sayfalarca adamın her şeyiyle alay edildi ya. Bir insanın (Elinde olmayan) fiziksel özellikleri bu kadar da dile dolanıp gömülmez ki... Ayıp.
O bitti bekaret kandırmacaları başladı, yok nikah günü terk ederimler... Ne planlar... Dumur üstüne dumur.
Adım adım kötülük planı okuduk, foyası çıksın meydana istenir tabi ki, kötülük bu ve adamın karşıt bir kötülüğüne karşı yapılan bir tepki kötülük de değil (Hadi onu da anlayacağım), adamı her türlü paketleme planı bildiğin.
"İfşa olsun da ölsün de, öldürülsün gebersin" diye yazmadı o ifşa olursun umarım diyenler bence, gayet de adam görsün bilsin çeksin kendini kurtarsın artık diye yazdılar. Hiç boşuna laf edilmesin öyle yazanlara da, insanların kanına dokundu bu kadar fesatlık.
Kendi :)Acındırma yok ortada. Bu kız ifşa olsaydı başına bi şey gelseydi vebali kimin boynuna?
Kazen konudaki son mesajında "bu uyedeki kurgunun onda biri sizde yok, kadin konu aciyor herkes inaniyor" gibi bir sey yazmıştı yanlis hatirlamiyorsam.Gozunu seveyim be ifsasi Allah askina
Uyelik gercek olaylar seneryoydu yazdi oynadi milleti cok essek yerine koyuncada Kk nin zehir gibi bir uyesi sen tanidiksin galiba minvalinden yazmis anladigim 26 sayfada falandim uctu konu sonunu bilmiyorum konu kapandi tum konularinida kaldirmislardir guvenlik icin İnsanlar ne olur ne olmaz diye vebal almak istemiyordur bikkinliktan biraksan ilk onlar ifsa eder dusuncesindeyim (Mune Kazen)
Hangi biriyle ugrassinlar
Acındırma yok ortada. Bu kız ifşa olsaydı başına bi şey gelseydi vebali kimin boynuna?
Sadece bir şey talep etmeden olmaz bence. Yapılan bütün düğün masraflarını da ödemeli ceylan. Üstüne tazminat bile vermeli ya neyse.
Sırf ceylan için mi üye oldunuzÖzelini anlatmadı, içeriğini bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamanızı tavsiye ederim.
Kendisi beni alıntılayarak sitem etmişti, daha sonra konusunu kapattırmıştı. Bende özelden alıntısına cevap verdim ve bu şekilde tedirgin olduğuna dair birşeyler anlattı.
Bakın orada ilahi adalet çalışır bizim ilahi sisteme bir müdahelemiz olamaz günü gelince çekerdi cezasını. Ama burada birinin ifşalamasının vebalinden bahsediyorumKendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?