- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ceylinimdeceylinim kolay gelsin ceylin ..
O kilolardan 55 kiloya düşmüş birisi olarak sana bol şanslar diliyorum..
Rahat verirsin 1 haftada
Şu yoğurtu ayranlı olan kürler var ya , onları deneyebilirsinÇok tesekkur ederim canım :)
Sıkı diyet Yapabilsem keşke hemen gider ama zorluyor beni diyet :)
Azalta azalta vereceğim 2-3 hafta da gider umarım hepsi
Şu yoğurtu ayranlı olan kürler var ya , onları deneyebilirsin
Ben spor , bu kürlerden ve birazda diyet yaparak kısa sürede sıkılaştırdım
Ama hala formda kalmak adına sporumu diyetimi yapıyorum
Aslında boyuna göre kilon iyi, en azından BMI hesabına göre normal aralıktasın, kolay bir fitness/pilates videosu yapsan haftada 3 30'ar dk da yürüsen tartıda azalmasan ölçüde fark edersin.
Arada bi göbek yapıyorum ben böyle can sıkıntısına sonra dank ediyor kafamaEvet iyi oldu söylediğin yoğurtlu limonlu biberli bisey vardı ondan yapayım gece yatmadan.
Sen baya zayiftin hatirladigim kadarıyla
Tesekkur ederim bibimCeylinimm hayırlı olsun topikin
ah darısı bana artık. 26 sında düğün var o zamana verebilirim umarım biraz elbisenin içinde yağ tulumu gibi durmamArada bi göbek yapıyorum ben böyle can sıkıntısına sonra dank ediyor kafama
3-4 aydır düzenli olarak elimden geldiğince bir kaç arkadaşımla birlikte hiç bırakmadan uyguluyoruz
Ama en güzeli de spor yapmak
İlk zamanlar alışmakta zorluk çekiyor insan ama gün geçtikçe alışıyorsun
Zayıftım ama sıkı zayıflardan değil şimdi karın sıkı popo sıkı kollar sıkı olunca daha iyi oluyor :))
Şok diyet yaparsaniz ya kastan verirsiniz ya ödemden. Kilo verdiginiz vucudunuzdan degil coken yuzunuzden anlasilir.
3 kilo verirsiniz ertesi iki gun normal yemek yiyince bes kilo alirsiniz.
Verecek 5 kilonuz var zaten neden sagliksiz bir yontem seciyorsunuz?
1 ayda verirseniz geri almazsiniz 1 haftada verirseniz iki katini alirsiniz sonra bi de onu vermeye ugrasirsiniz.
Ben yaptim zamaninda simdi ceremesini cekiyorum. Ne olur siz yapmayin
15 gun varmis sanirim daha. duzenli beslenme ve sporla bence sekillenirsiniz zaten olculeriniz cok guzel bence eminim suan bile elbisenin icinde cok guzel gozukuyorsunuzdur. Biraz takinti yapmissiniz gibi geldi bana.Nasıl yapsam da o elbisenin içinde güzel dursam peki
Kalça kısmı oturdu tam ne yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?