• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceylin zayıflıyor !

Artık 15 değil :)
8 gün kaldı . Leslie ne ki bakayim hemen
15 gun varmis sanirim daha. duzenli beslenme ve sporla bence sekillenirsiniz zaten olculeriniz cok guzel bence eminim suan bile elbisenin icinde cok guzel gozukuyorsunuzdur. Biraz takinti yapmissiniz gibi geldi bana.
Leslie yapabilirsiniz kalcalari baya toparliyor. Koskoca 15 gun var daha sikmayin bu kadar kendinizi

Artık 15 değil :)
8 gün kaldı . Leslie ne ki bakayim hemen
8 gunde de oldugu kadar olsun ya.
Ben zamaninda fazla olan 6-7 kilomu sok diyetlerle verdim sonra 10kilo olarak aldim. O 10kiloyu da sok diyetlerle verdim 12-13 olarak aldim ve bunlar katlandi katlandi simdi 20kilo vermek icin cabalayip duruyorum. Eger o zaman o 6-7 kiloyu iki haftada degil de iki ayda saglikli bi sekilde verseydim suan bu cileyi cekiyor olmayacaktim.
Varsin bir hafta sonra o elbisenin icinde guzel gozukme, inan sonra olacaklardan daha iyi bir sey bu.

Umarım öyle olur.
Yuruyus yapayım bolca o zaman :KK49:
Oklavayla bel inceltip kalça egzersizleri yapayim
8 gunde de oldugu kadar olsun ya.
Ben zamaninda fazla olan 6-7 kilomu sok diyetlerle verdim sonra 10kilo olarak aldim. O 10kiloyu da sok diyetlerle verdim 12-13 olarak aldim ve bunlar katlandi katlandi simdi 20kilo vermek icin cabalayip duruyorum. Eger o zaman o 6-7 kiloyu iki haftada degil de iki ayda saglikli bi sekilde verseydim suan bu cileyi cekiyor olmayacaktim.
Varsin bir hafta sonra o elbisenin icinde guzel gozukme, inan sonra olacaklardan daha iyi bir sey bu.

Günaydın kizlaaaarrr
Son 2.5 kilo kaldı insallahhh :)
IMG_20160820_103527.webp

Back
X