- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Gunaydinlar.
Bugün ki hedefin tam 4 litre su
Kolay geldin bakalimm
4 litre su çok canım 3 litre yap sen onu mesanesi büyümüştü rahmetlik anneciğimin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinlar.
Bugün ki hedefin tam 4 litre su
Kolay geldin bakalimm
4 litre su çok canım 3 litre yap sen onu mesanesi büyümüştü rahmetlik anneciğimin..
Çok sudan mi ?
Allah rahmet etsin..
canı vitaminli yiyormusun onu düşün gün içinde..3 minik pankek 2 bardak cay içtim kahvaltida.
Azicik salatalik ve domatesle ..![]()
ozamanlar çok su için diyorlardı tv de15 sene önce içe içe büyütmüş mesaneyi dr öyle demişti...saolasın canım..hadi çok sıcaklar olsa iç diycemde 4 lt çok 3 yap sen onu..saolasın canım
canı vitaminli yiyormusun onu düşün gün içinde..
arada haşlanmış yumurta bir haşlan mış patatesdir salata bir elma bir bardak süt ile çeşitlendir tam bir gün içinde..
Haslanmis patatesi de hic sevmem.
Bende öyle yapmayi düşünüyorum meyvelerle sebzelerle doyuracagim karnimi...
3 lt su yapiyim o zaman.
Çok tesekkur ederim canim.
Allah razi olsun.
Yağ yakici metabolizma hizlandiri caylarim da var..
canım mesela pan kek acıkma hissi verir bir pankekle bir haşlanmış yumurta olabilir mesela..yumurta tok tutar..havuçta tok tutar bir havuç yedin diyelim üstüne bir bardak ılık su içersen bir süre sonra tokluk hissedersin..küçük poryon makarnada yiyebilirsin ama tamamen yağsız olacak..salatalık falan şu an bol hem cildini güzelleştirir..dersini alıp haşlarsan tavuk tok tutar mesela![]()
yazdığım gibi bir diyet uygularsan tekrar kilo almazsın..önemli olan sağlıklı kilo vermek zaten..arada sade soda içmelisin günde 2 tane mesela mineraller var sodada sinir sistemini destekliyor.yeşil mercimek yemeyi severmisin bilmiyorum ama demir açısından zengin kilo yapmaz..
Tesekkur ederim canim.
Deneyecegim mutlaka.
Su icsem gerisi kolay aslında ben günde bir bardak su anca içerim..