Ceyrek mı yarım mı takmalıyım sızce eltımın bebegıne

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
eltim yaza dogum yapacak...bu ikinci cocugu. ilkinde ben yoktum yani evli degildik..

kayinvalidemler yarim takmislar babanne dede olduklari icin galiba...

simdi biz esimle ceyrek takarsak acaba az mi gorunur?

yarin bigun laf cikarirlar mi yasayan varsa anlatabilir mi acaba?

bizim bebegimiz olur da bunlar yarim takarsa laf ederler diye de korkuyorum... ayrica teyzesinin ogluna da ceyrek takmayi dusunuyoruz bunlar sinsi insanlar biraz...ona da ceyrek bize de ceyrek... biz oz kardesiyiz yarim takmasi gerekirdi derlerse ne cevap veririm...

eltimle aramiz iyi degildir.. sevmez beni pek...muhatap olmaz yani...

aslinda yarim taksam benimkine de assagi kalmayip yarim takar herhalde...

sizce ne yapmaliyim?

altın artık hedıye gıbı degıl borç gıbı oluyo yarım da taksan çeyrek de taksan taktıgın altını ıkı gun sonra sen dogum yaptıgında getırır ımkanın varsa alabılıyosan yarım tak.........

Ekonomik durumunuz hangisine yetiyorsa veya gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu takın.
Eğer sonradan söz ederse onun ayıbı olur. Umursamazsınız.

bence yarim takmalisiniz esinin kardesi sonucta yani,
yarin birgun senin kardesin dogum yapsa ceyrek takmazsin az gelir,
buda oyle birsey..

digerine ceyrek takabilirsiniz..

Valla bana çeyrek takmıştı eltim çokta severim onu bişey demedim tabi.ama seninki gıcık bi tip madem durumunuz varsa sende oğluma sormuştum geçen defa bebek künyeleri oluyor aynı fiyatlarda öyle bişey al tak o zaman.1 yaşına doğru rahat rahat takar bebek.ila çeyrek takman gerekmez sonuçta bebek künyeside olur.ama sana gıcıksa yarım takacağını sanmam ben.insan hoşlanmadığına iyi bişey almaz kanımca
valla ben umursamaz takardım çeyrek.laf sokarsada onu bulamayanlarda var dersin altında kalmadan.gerçi eşinin düşünceside önemli.ne olursa olsun kardeşi sonuçta bebekte yiğeni.durumunuz iyiyse bence künye al derim nazar boncukluları çok hoş olur.

bence yarim takmalisiniz esinin kardesi sonucta yani,
yarin birgun senin kardesin dogum yapsa ceyrek takmazsin az gelir,
buda oyle birsey..

digerine ceyrek takabilirsiniz..

bütçenize ne uygunsa gönlünüzden ne kopuyosa onu takın, ya da hiç takmayın içinizden gelmiyosa

başkaları öyle derse böyle derse diye yapılmazki bu işler, konuşmak istedikten sonra konuşmak isteyen kişi hayalgücüne bağlı olarak aklınıza gelmedik şeyler üretebilir yani dedikodu olarak...

sonuçta doğacak olan eşinin yiğeni, ama teyze oğlunun çocuğu yiğen gibi olmaz

Son düzenleme:
kendi kardeşin var mı canım? eğer varsa böyle bi durumda ona ne takacaksan eltine de onu almalısın. çünkü aynı durum.ben de eltim doğum yaptığında evli değildim geçen yıl sünnet yaptı iki tane küçük taktık

sabahtan beri karar vermediniz mi ne takılacağına:D:DD: yarım tak olsun bitsin,ben çok uzak insanlara çeyrek takıyorum bu kişi bide eltin sonuçta,aran iyidir kötü dür ama sonuçta siz bir ailesiniz yarım takman gerekir.

50 lik ne yahu:44: yarım diye cumhuriyet altınından bahsediyor arkadaş herhalde oda 650 civarı çeyrekse 170 civarı galiba

ceyregin bir buyugune 50 lik deniyor canim..yarim daha buyuk demekki ben ikisini ayni saniyordum ama degilmis..

başkası ne der yerine imkanınız ne elveriyorsa onu takın. altı üstü 160-170 lira çeyrek iki katı da yarım. yeğeniniz sonuçta varsın onları geri takmasınlar, yarımın çeyreğin lafı olmaz bence kardeşler arasında.

Back
X