ceyyo Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2007 2 0 86 53 Kocaeli 12 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyyo #1 ~~Ben~deniz~~ Denize bakarken Denize akarım ben Mavi dedin mi Yeşile çalarım ben Gri oluverir Coşar çoşar da Deniz olurum ben Deniz olur ben...
~~Ben~deniz~~ Denize bakarken Denize akarım ben Mavi dedin mi Yeşile çalarım ben Gri oluverir Coşar çoşar da Deniz olurum ben Deniz olur ben...
ceyyo Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2007 2 0 86 53 Kocaeli 15 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyyo #2 Yağmursam Külçe külçe yağmışsam ellere Islatmışsam el pençe gövdeleri Senin iklimindendir Böyle sert poyrazlarla esip Fırtınalara gebe kükreyişim! Sessizsem Çığlık çığlık kıyametler koparken Canevimde Gözlerinde demirlediğimdendir Böyle başım önümde Tutuna tutuna gökyüzüne Aklımın beş karış uzağında emekleyişim...
Yağmursam Külçe külçe yağmışsam ellere Islatmışsam el pençe gövdeleri Senin iklimindendir Böyle sert poyrazlarla esip Fırtınalara gebe kükreyişim! Sessizsem Çığlık çığlık kıyametler koparken Canevimde Gözlerinde demirlediğimdendir Böyle başım önümde Tutuna tutuna gökyüzüne Aklımın beş karış uzağında emekleyişim...