Dionisa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2011 8.146 14 158 36 İstanbul 8 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #1 Arkadaşlar sıralmaya giren varmı? Ben en yüksek alan gebzeyi yazmıştım ama yüksek kapamış Hiç olmaz dediğim bakırköy üsküdar çok düşük kapamış... Arkadaşım sıralamaya girdi Pazartesi boy-kilo ölçümü varmış Kendisi 172 boy / 96 kg Sizce oluru var mı?
Arkadaşlar sıralmaya giren varmı? Ben en yüksek alan gebzeyi yazmıştım ama yüksek kapamış Hiç olmaz dediğim bakırköy üsküdar çok düşük kapamış... Arkadaşım sıralamaya girdi Pazartesi boy-kilo ölçümü varmış Kendisi 172 boy / 96 kg Sizce oluru var mı?
bugu_su Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2012 4.595 6 46 Diğer 8 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #2 sevgi_melegi .!.: Arkadaşlar sıralmaya giren varmı? Ben en yüksek alan gebzeyi yazmıştım ama yüksek kapamış Hiç olmaz dediğim bakırköy üsküdar çok düşük kapamış... Arkadaşım sıralamaya girdi Pazartesi boy-kilo ölçümü varmış Kendisi 172 boy / 96 kg Sizce oluru var mı? Genişletmek için tıkla... Kilosu fazla olmaz bence.
sevgi_melegi .!.: Arkadaşlar sıralmaya giren varmı? Ben en yüksek alan gebzeyi yazmıştım ama yüksek kapamış Hiç olmaz dediğim bakırköy üsküdar çok düşük kapamış... Arkadaşım sıralamaya girdi Pazartesi boy-kilo ölçümü varmış Kendisi 172 boy / 96 kg Sizce oluru var mı? Genişletmek için tıkla... Kilosu fazla olmaz bence.
MissPoine Guru Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.753 9.874 448 8 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #3 Canım o kilo ile olması zor hatta çok zor malesef. Erkek arkadaşımın arkadaşı var silivride gitmiştik oraya orada bir bayan memur vardı sordum boy ve kilo doğru orantıda olacak falan demişti
Canım o kilo ile olması zor hatta çok zor malesef. Erkek arkadaşımın arkadaşı var silivride gitmiştik oraya orada bir bayan memur vardı sordum boy ve kilo doğru orantıda olacak falan demişti
bugu_su Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2012 4.595 6 46 Diğer 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #4 En az 62,en çok 82 olmalı... Boyun son iki rakamı öneml.10 eksiğinden daha küçük,ya da 10 fazlasından daha büyük olamaz. Torpili varsa bilemem tabi.
En az 62,en çok 82 olmalı... Boyun son iki rakamı öneml.10 eksiğinden daha küçük,ya da 10 fazlasından daha büyük olamaz. Torpili varsa bilemem tabi.
Dionisa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2011 8.146 14 158 36 İstanbul 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #5 bugu_su .!.: En az 62,en çok 82 olmalı... Boyun son iki rakamı öneml.10 eksiğinden daha küçük,ya da 10 fazlasından daha büyük olamaz. Torpili varsa bilemem tabi. Genişletmek için tıkla... Bende boy kiloda torpil işlemez diye okumuştum memurlar nette.
bugu_su .!.: En az 62,en çok 82 olmalı... Boyun son iki rakamı öneml.10 eksiğinden daha küçük,ya da 10 fazlasından daha büyük olamaz. Torpili varsa bilemem tabi. Genişletmek için tıkla... Bende boy kiloda torpil işlemez diye okumuştum memurlar nette.