- 13 Haziran 2021
- 26
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi simgeinal12
-
Aklıma aynısı geldi :)Seren serengil 3 gün yattı ya.
Nasil yani sucu yeni islemis ne ara ceza aldi ne ara indirim uygulandi3 seneydi indirmişler 3 gün kalıcakmış sadece
Madem bu kadar indirim olmuş,kalan 3 günde para cezasına cevrilseymis.Nasil yani sucu yeni islemis ne ara ceza aldi ne ara indirim uygulandi
Aynen erkekler her yalani uydurur.Madem bu kadar indirim olmuş,kalan 3 günde para cezasına cevrilseymis.
Bence çocuk bir yerlere kaçtı 3 gün.
Aramayın sormayın usulü hapsteyim diyerek kandırıyor insanları :)
3 senedir süren bi süreçti buNasil yani sucu yeni islemis ne ara ceza aldi ne ara indirim uygulandi
Madem bu kadar indirim olmuş,kalan 3 günde para cezasına cevrilseymis.
imtihansınız yeminle yaMadem bu kadar indirim olmuş,kalan 3 günde para cezasına cevrilseymis.
pazartesi çıkar dediler işte yani yarın çıkar mı uzar mı sizceCezası bitmiş birini tutmazlar. Dosyaları geldiği an çıkar
Bu işler belli olmaz Simge..imtihansınız yeminle ya
Neden yattı?Seren serengil 3 gün yattı ya.
Neden yattı?
Bide yargılama yapın bari, hey allahım yaa..Mesru mudaafa olduğu kesin mi ?
Nasıl savundu misal?
Silahına mi davrandı ?
Karşı tarafı kesici/delici bir aletle yaraladı mı ?
Dövdü mü ?
3 gün hapis cezası alanını duymadım hiç..
Davası gorulmemistir henüz.
Tedbir amaçlı çıkarmak için tutuyorlardır.
Doğru. Magazin programı sunuyordu. Gülben Ergen benim hakkımda konuşmayacak diye karar aldırmıştı. Onu çiğnedi.Seren serengil 3 gün yattı ya.
kapalıda şuan evet tamda dediğiniz gibi tek siz anladınız sanırım bilginiz var yarın tamamen çıkar mı sizceArkadaşlar ceza 3 gün değil.. Şuan denetimli serbestlik uygulaması nedeniyle ve covid izni nedeniyle hükümlüler cezaevinde çok tutulmuyor. 1-2 gün de çıkıyor ondan bahsetmişlerdir. Ama cuma girdi pazartesi çıktı diye bişey olmayabilir çünkü mesai saatleri var haftasonu işlem yapılmayabilir. Hükümlü açık cezaevinde mi kapalı cezaevinde mi
Mesleğimle alakalı olduğu için biliyorum diyelim. Kapalı cezaevindeyse yarın çıkacağını sanmıyorum işlemler bir kaç gün sürer. Siz aynı şehirde iseniz cezaevinin bağlı olduğu adliye İnfaz kalemine gidip sorabilirsiniz.kapalıda şuan evet tamda dediğiniz gibi tek siz anladınız sanırım bilginiz var yarın tamamen çıkar mı sizce
Seren serengilin aldığı ceza zorlama hapsi o da 3 günden başlıyor zaten. Konuşmama kararına uymadığı için. Burda alınan ceza 3 gün değil tabiki genellikle vatandaş yanlış anlıyor bu durumu. Kapalı cezaevine alındığı için 3 yıldan fazla olduğu kesin.Doğru. Magazin programı sunuyordu. Gülben Ergen benim hakkımda konuşmayacak diye karar aldırmıştı. Onu çiğnedi.
Bu kadar kısa süreli hapis pek olağan bir şey değil sanırım. 3 gün neye yarayacak?
Sehirden sehire ve cezaevinden cezaevine degisiyor. Mesela istanbul icinde kartal cezaevinde islemler daha uzun surerken (mahkumlar tecrit ediliyor falan) silivri cezaevinde daha kisa suruyor. O yuzden belli olmaz ama bu hafta kesin cikarSevgilim kendisini savunma sebebiyle dün cezaevine girdi. 3 gün verdiler yani yarın çıkması gerekiyor ama jandarma dosyaların hazırlanmasından dolayı uzayadabilir uzamayadabilir dedi. Aklımdan çıkmıyor moralim çok kötü durumda arkadaşlar sizce yarın çıkar mı?
Mesleğimle alakalı olduğu için biliyorum diyelim. Kapalı cezaevindeyse yarın çıkacağını sanmıyorum işlemler bir kaç gün sürer. Siz aynı şehirde iseniz cezaevinin bağlı olduğu adliye İnfaz kalemine gidip sorabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?